Вхід | Реєстрація

Новоформатний турнір розпочато

Новоформатний турнір розпочато

У неділю відбулося відкриття пляжного чемпіонату з футболу.

Нагадаємо, що його організатором виступила федерація футболу Кобеляцького району. Чемпіонат проходить поряд із пляжем Заїки. Вісім команд виявили бажання взяти в ньому участь. Це вже і добре відомі кобеляцьким любителям футболу шенгурівський «Лан», кобеляцькі «Проц-Енерго», «Аматори» та «Будівельник», і нові — бродщинська «Нива», місцеві «Кухлики», «Stihl» та «Добробут». Колективи поділені на дві підгрупи по чотири в кожній.

Чемпіонат розпочався 5 липня і триватиме до 16 серпня. У цей день будуть зіграні півфінальні та фінальні матчі і визначені місця, які посяде кожен колектив.

Першими перевірити нове поле випала нагода шенгурівському «Лану» та бродщинській «Ниві». За три дванадцятихвилинки (рівно стільки триває один матч) «ланівцям» вдалося забити дев’ять голів, а їх суперники спромоглися лише на три м’ячі. Отож, 9:3 — перемога шенгурян.

Наступними на ігровий майданчик вийшли кобеляцькі команди «Будівельник» та «Кухлики». Першим колективом опікується Дмитро Лісний. У чемпіонаті, пам’яті Юрія Сітяєва, котрий проводила федерація футболу Кобеляцького району, ця команда посіла другу сходинку. Прекрасно показали себе «будівельники» і в першій грі цього турніру. «Кухлики» укомплектовані найрізноманітнішими спортсменами-аматорами міста. Прекрасні воротарські вміння протягом гри показав їх голкіпер Олександр Логвиненко. Основний час зустрічі завершився з результатом 1:1. Згідно правил, переможець вирішувався в серії пенальті. Тут влучнішими були гравці «Будівельника» — 7:6. Матч закінчився виграшем підопічних Дмитра Лісного.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2015, 17:19 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації