Вхід | Реєстрація

Ігровий комплекс установили на прохання молодих сімей

Ігровий комплекс установили на прохання молодих сімей

У п’ятницю на території мікрорайону Ведмедівка з’явився новий дитячий майданчик.

Ігрове обладнання встановили працівники кобеляцького «Водоканалу». Він складається з гойдалки-балансиру, каруселі, великої подвійної гойдалки на металевих стійках, гімнастичного комплексу «Юніор» та ігрового комплексу «Малюк-NEW». Усе це обладнання міська влада придбала на прохання молодих сімей, які проживають на Ведмедівці.

Крім того, міськрада закупила синю та жовту фарбу, якою місцевий голова вуличного комітету Володимир Сабадир згодився пофарбувати ті дитячі ігрові конструкції, котрі вже раніше тут були встановлені.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2015, 19:14 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації