Вхід | Реєстрація

Канікули потрібно проводити з користю

Канікули потрібно проводити з користю

У цьому році в районі вперше запрацював літній мовний табір відпочинку при школі.

Сьогодення вимагає швидких темпів розвитку як суспільства в цілому, так і кожної особистості зокрема. Міністерством освіти і науки розроблено загальнонаціональний проект літніх мовних таборів. Їх мета — підвищити рівень володіння англійською мовою серед учнів усіх шкіл країни, зацікавити дітей, започаткувати моду на вивчення іноземних мов в Україні та привернути увагу суспільства до цієї теми.

На базі Кобеляцької ЗОШ №2 імені Олеся Гончара було організовано роботу літнього мовного табору, до якого залучили 16 учнів п’ятих класів. Заклад працював із 2 по 19 червня. Під час перебування в таборі діти кожного дня протягом трьох годин мали змогу спілкуватися англійською мовою на різноманітну тематику: «Відпочинок і дозвілля», «Англомовні країни», «Моє місто», «Хобі», «Моя сім’я, друзі».

Вожатими табору були вчителі англійської мови. У своїй роботі вони застосовували різноманітні види діяльності: рухливі ігри, фізкультхвилинки, розучування віршів, пісень, римівок, перегляд тематичних відеофільмів, мультфільмів, відеороликів та їх обговорення, проектні роботи, командні змагання, екскурсії, конкурси.

На завершення роботи закладу діти зробили висновок, що канікули потрібно проводити не тільки відпочиваючи, але і з користю для себе.


Автор: Оксана РЕВА, учитель англійської мови


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації