Вхід | Реєстрація

Першими жнивну кампанію розпочали хлібороби «Громада-Агро»

Першими жнивну кампанію розпочали хлібороби «Громада-Агро»

Таку інформацію повідомила начальник управління агропромислового розвитку Тетяна Чердак.

— Ще до початку дощів, 24 червня, товариство «Громада-Агро» змолотило на площі 40 гектарів озимий ячмінь. Наступного дня було обмолочено ранніх зернових на площі майже 900 гектарів. Із них: 615 гектарів озимого ячменю, 200 ріпаку та 50 пшениці.

На жаль, дощова погода завадила подальшим сільськогосподарським роботам. Крім того, вона негативно впливає на якість зерна.

Як зазначила Тетяна Андріївна, на сьогоднішній день пшениця, котру відправив кооператив «Радянський», показала другий та третій клас.

— На сьогоднішній день у районі жнивують більше двадцяти господарств. Зараз вони убирають ріпак та ячмінь і переходять до пшениці.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 липня 2015, 12:21 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації