Вхід | Реєстрація

Із райцентру відправили добровольців на будівництво фортифікаційних споруд

Про це під час апаратної наради повідомила голова райдержадміністрації Таміла Шевченко.

Таміла В’ячеславівна зазначила, що голова ОДА Валерій Головко дав завдання направити на роботи в Артемівськ 6 чоловік із району:

— Зараз там триває будівництво фортифікаційних укріплень, яке має завершитись 15 липня. Завдання будівельників: укріпити стінки окопів геотекстилем та металевою сіткою.

Зі слів голови РДА, не дивлячись на те, що ці роботи оплачуються, бажаючих поїхати не було. З вісімдесяти одного чоловіка, які перебували на обліку в Центрі зайнятості, погодились лише двоє.

— Ми принципово обдзвонили всіх переселенців, котрі проживають на території району, і запропонували їм долучитись до цих робіт, — продовжує Таміла Шевченко. — Лише один чоловік, який мешкає в Комарівці, погодився поїхати в Артемівськ.

Підприємці та волонтери допомогли забезпечити шістьох добровольців одягом та продуктами харчування. Також фермери району фінансово підтримали цих чоловіків.

Голова РДА наголосила, щоб працівники Управління праці та соціального захисту населення потурбувалися про сім’ю переселенця з Комарівки, оскільки там залишилась жінка із малолітньою дитиною-інвалідом.

— Учора хлопці телефонували і розповіли, що їх посилили в квартири по три чоловіки. Для проживання виділені нормальні умови. Вони дякували за надані їм продукти харчування, тому що на будівництві їх годують лише в обід, — додала Таміла В’ячеславівна.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2015, 20:37 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації