Вхід | Реєстрація

Миротворців раді бачити на службі

Миротворців раді бачити на службі

З метою вшанування мужності і звитяги, зразкового виконання службових обов'язків, вірності присязі учасників миротворчих операцій та забезпечення збереження пам'яті славетних героїв-миротворців, які загинули під час виконання обов'язків у складі миротворчого контингенту та миротворчого персоналу, Постановою Верховної Ради України від 2013 року - 15-го липня визначено Днем українських миротворців. Від імені військовослужбовців Полтавського гарнізону зичу діючим та колишнім військовослужбовцям, які приймали участь у миротворчих місіях, міцного здоров’я, радості, душевного та родинного благополуччя.

Також звертаюся до українських миротворців. Ви першими з числа військових Збройних Сил України відчули, що таке війна, що таке незаконні збройні формування за підтримки іншої держави, бачили, до яких наслідків призводять бойові дії на території мирної держави, знаєте, що таке смерть мирних жителів та розтрощені житлові будинки. Якщо ви відчуваєте у собі сили стати на захист держави, то сучасні Збройні Сили України потребують вашого досвіду, вміння та навиків ведення сучасного бою.

Військові комісаріати Полтавщини готові запропонувати військову службу першим героям-миротворцям сучасної армії України на посадах, які відповідатимуть отриманому досвіду, знанням та навикам.  Ще раз зі святом бойові побратими!


Автор: Борис Павлов, начальник Полтавського гарнізону, полковник


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 липня 2015, 18:53 | Полтавщина | Суспільство
1. Адекватник / 17 липня 2015, 14:43
Не поймеш, чи то вітання, чи агітація? Чи "два в одном"? Типу, вітаю для галочки, але, якщо ви настільки дурні, що за період служби в миротворчих підрозділах нічого і не воторопали, то поїдьте ще повоюйте.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації