Вхід | Реєстрація

Російські терористи обстріляли житлові квартали Авдіївки з 152-мм артилерії, - штаб

Російські терористи обстріляли житлові квартали Авдіївки з 152-мм артилерії, - штаб

Протягом вчорашньої доби, 20 липня, російсько-терористичні війська понад 60 раз обстріляли позиції сил АТО.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook. Згідно з повідомленням, більше 30 обстрілів сталося з 18 до 24 години. Всього за минулу добу терористи 11 разів застосували 152-мм і 122-мм артилерію, 19 разів - 120-мм міномети, 3 рази - танки.

Відзначається, що з 18.40 терористи знову вели вогонь з танка по Авдіївському коксохімічному заводу. У 22.10 бандити били по житлових кварталах міста Авдіївка з 152-мм і 122-мм артилерійських систем.

"З забороненого мінськими домовленостями зброї бойовики активно обстрілювали позиції сил АТО в районах н. п. Новгородське, Дослідне, Красногорівка, Невельское, Авдіївка, Піски. "Бентежний вогонь" злочинці також вели поблизу н. п. Широкіно, Майорска, Мар'їнки, Болотяного та ін.", - сказано в повідомленні.

"Станом на 6 годину ранку сьогодні, 21 липня, обстрілу з 152-мм артилерії в 4.30 зазнали наші позиції поблизу н. п. Розсадження, Майорска, Зайцево, Лозового, з танку - в районі Богданівки. Зі стрілецької зброї - поблизу Донецького аеропорту, н. п. Новомарьевка, Троїцьке, Станиця Луганська, Мар'їнка. Захисники України дали гідну відсіч ворогові, не забороненим мінськими угодами озброєнням", - додали в прес-центрі.


Автор: пресс-центр АТО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 липня 2015, 13:38 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації