Вхід | Реєстрація

Кобеляки vs Нові Санжари — 4:2

Кобеляки vs Нові Санжари — 4:2

Минулої неділі кобеляцький «Ветеран» переміг своїх новосанжарських суперників у фіналі кубка з міні-футболу.

Міні-футбольні ігри для тих, кому за сорок, рідко збирають численну аудиторію. Але на фінал двох «Ветеранів», новосанжарського і кобеляцького, прийшли подивитися кілька десятків уболівальників. І не пожалкували. Гра видалася напруженою з першої до останньої хвилини. А м’ячі у ворота суперників влітали на будь-який смак.

Гості з Кобеляччини з перших хвилин заволоділи ініціативою. І вже хвилині на сьомій нападник «Ветерана» (К) на фланзі мав достатньо часу, щоби прийняти м’яч, розвернутися до воріт і пробити під опорну ногу новосанжарському голкіперу Сергію Кобі: 1:0. Утім, програвали новосанжарці всього кілька хвилин. Господарі пішли вперед, Сергій Бойко сильно пробив у сторону воріт, а там Тарас Шевченко вчасно підставив ногу на дальній стійці: 1:1. Але порадіти успіху новосанжарці не встигли. Лідер кобеляцького «Ветерана» Юрій Няйко пройшов у центрі поля двох захисників і з-під них пробив по воротах. Голкіпер цього удару явно не очікував: 2:1. З таким рахунком команди пішли на перерву.

У другому таймі знову більше атакували кобелячани. Найпомітнішим у їхньому складі був той-таки Няйко. У другій половині гри він вирішив сам по воротах не бити, а допомагати партнерам. Відбившись від чергової атаки новосанжарців, кобелячани у два паси пройшли все поле, і Юрій Няйко викотив м’яч на дальню стійку під удар партнера: 3:1. Проте новосанжарці знову швидко забили гол у відповідь. Михайло Киричок виконав простріл, а Сергій Бойко із меж штрафної його замкнув: 3:2.

Утім, кладучи руку на серце, слід визнати: кобеляцький «Ветеран» цього дня був кращим. Що й довела команда у черговій атаці. Няйко знову стягнув на себе усіх захисників і зручно викотив м’яч на дальню стійку. Партнер сходу увігнав м’яч у дев’ятку: 4:2.

Новосанжарський «Ветеран» влаштував наприкінці гри щось на кшталт фінального штурму. Василь Радчич мав чудову нагоду скоротити рахунок, але влучив у поперечину. За хвилину пролунав фінальний свисток. Так кобеляцькі «ветерани» виявилися не зовсім добрими сусідами і забрали собі кубок Новосанжарського району. У відкритому ж чемпіонаті продовжує лідирувати «Ветеран» новосанжарський. Що ж, тим цікавіше буде спостерігати за матчами цих команд у другому колі.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2015, 15:51 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації