Вхід | Реєстрація

Поряд із Вільховаткою стріляли

Поряд із Вільховаткою стріляли

Жителі села, що розташоване в гирлі Ворскли, звикли до пострілів із мисливських рушниць. Та цього разу стріляли із бойового автомата.

Постріли пролунали в ніч із 19 на 20 липня. Стрілянині передував інцидент на дорозі. Сталася банальна сварка кількох водіїв. Та один із них виявився військовослужбовцем Збройних Сил. У нього із собою був автомат Калашникова. Саме з нього солдат і здійснив кілька пострілів у повітря. Під час інциденту ніхто не постраждав. Зараз співробітники Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ проводять розслідування, з’ясовуючи всі обставини.

У зв’язку з цією подією до жителів Кобеляцького району звернувся начальник райвідділу внутрішніх справ Володимир Федан. Він сказав:

— Ні для кого не є секретом, що зараз в країні у володінні певної частини населення з’явилась значна кількість бойової зброї. Усі ви, шановні жителі району, бачите або читаєте повідомлення в ЗМІ про те, що не надто свідомі і дисципліновані громадяни намагаються вивезти із зони проведення АТО зброю та боєприпаси. Декого затримують на блокпостах. Але не всіх. І тому в мирних містах і селах у людей з’являються автомати і гранати. Це — недопустимо. Міліція і надалі виявлятиме факти незаконного володіння зброєю, вилучатиме її і каратиме порушників закону. Але всі повинні зрозуміти, що ця боротьба буде ефективнішою, якщо до неї долучатимуться всі законослухняні громадяни. Будь ласка, при виявленні фактів незаконного володіння зброєю миттєво звертайтеся до правоохоронних органів. Телефонуйте за номером 102. Цим ви виконаєте свій громадянський обов’язок. Лише разом ми зробимо Кобеляцький район повністю безпечним.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 липня 2015, 17:24 | Кобеляки | Надзвичайне
1. kombajner / 23 липня 2015, 19:36
Неплохо для начала,почалось і в нас.Ну нічого страшного,в нашого захисника зі ЗСУ трішки зіпсована психіка після Донбасу.Головне не вбив же нікого.Ну а як валоне пару чоловік з якоїсь там Богом забутої Вільховатки то таке.Аби на Банковій всі були живі-здорові.Ждемо з нетерпінням реабілітаційного центру!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації