Вхід | Реєстрація

Районні обжинки відзначатимуть 8 серпня

Районні обжинки відзначатимуть 8 серпня

Саме цю дату озвучила голова РДА Таміла Шевченко.

Під час щотижневої апаратної наради Таміла В’ячеславівна поцікавилась у начальника управління агропромислового розвитку Тетяни Чердак ситуацією зі жнивною кампанією. Тетяна Андріївна розповіла, що станом на 27 липня 83 відсотки площ, які засіяні ранніми зерновими культурами, обмолочено:

— За врожайністю Кобеляцький район займає шосте місце в області. Середній показник — 43 центнери з гектара. Якщо погодні умови будуть сприяти аграріям, то жнива завершаться до кінця цього тижня.

Таміла Шевченко повідомила присутнім, що сільськогосподарські виробники запропонували провести цьогорічне свято врожаю у вихідний день, щоб усі бажаючі мали змогу побувати на заході.

— Отож, районні обжинки будуть відзначатися 8 серпня, — говорить голова РДА. — Місцем проведення обрано парк Богдана Хмельницького. Розпочнуться урочистості о 10-ій годині.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Андрейко / 4 серпня 2015, 21:40
так хто знає чи збирала таміла шевченко людей на антимайдан чи ні За що боролись якому Богові ви молитесь За що загинули діти на майдані за кого щодня проливається кров за те щоб жирували кати які довели країну до війни Чому мати хлопця який загинув стоїть мордується на ринку Може нехай би вона була главою райдержадміністрації чи головою райради
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації