Вхід | Реєстрація

Діти влаштували вуличний концерт

Діти влаштували вуличний концерт

3 серпня школярі, які проживають у Кобеляках на вулиці Лесі Українки, провели для її мешканців невеликий святковий захід.

Зі слів юних артистів, свою концертну програму вони організували з нагоди православного свята мироносиці рівноапостольної Марії Магдалини. А допомогли їм у підготовці директор ЗОШ № 3 Таїсія Масич та Володимир Філоненко, колишній депутат райради.

Тож у понеділок о 19:30 жителі Лесі Українки зібралися на концерт. Діти, віком від семи до тринадцяти років, підготували для глядачів танцювальні та пісенні номери. Усі присутні залишилися задоволеними святковим заходом. Артисти отримали у подарунок від вдячних глядачів квіти. А по завершенню концертної програми на дітей чекав солодкий стіл.

Як розповіли юні артисти, ідею організувати концерт їм підказала жителька вулиці:

— І нам одразу вона сподобалась. Бачимо, що і нашим сусідам також. Значить, організовуватимемо такі концерти регулярно.

У концертній програмі взяли участь Вікторія Тарасенко, Карина Дашко, Валерія Василенко, Яна Масич, Таня Сердюк, Саша Денисова, Роман Сердюк, Катерина Шрамко і Поліна Сімова.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 серпня 2015, 09:17 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації