Вхід | Реєстрація

У перший день полювання вилучили одну рушницю

У перший день полювання вилучили одну рушницю

Першого серпня відбулося відкриття сезону полювання на пернату дичину. Цього разу в Кобеляцькому районі не було зафіксовано жодної надзвичайної події.

Можливо, без форс-мажорів обійшлося тому, що в цьому році для забезпечення дотримання законності під час полювання було залучено безпрецедентно велику кількість правоохоронців. Більше двадцяти співробітників Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ несли службу в різних мисливських угіддях: від Марківки і до Орлика та Григоро-Бригадирівки. У основному, міліціонери займалися перевіркою відповідних документів, котрі мають бути в мисливців. Перевіряли, чи є посвідчення мисливця, дозвіл на зброю, відстрілочна карточка. У більшості любителів полювання всі документи були в порядку. Щоправда, міліціонерам довелося вилучити одну рушницю. Її власник просто забув взяти із собою дозвіл на право володіння.

Між тим, 2 серпня районом поширилась інформація про те, що під час полювання сталося вбивство. Нібито один із мисливців застрелив не лише свого колегу, а й собаку. Начальник служби дільничних інспекторів Андрій Федоренко спростував це повідомлення. Він сказав:

— Так, на деяких інтернет-ресурсах було розміщене повідомлення про вбивство мисливця в Кобеляцькому районі. То була неперевірена інформація. Дуже швидко стало відомо, що трагедія сталася по інший бік Дніпра. Точних обставин причин загибелі людини назвати не можу, адже це сталося поза зоною нашої відповідальності, у іншому районі. Ми несли службу і 2 серпня. Ніяких надзвичайних подій не було і цього дня.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 серпня 2015, 09:21 | Кобеляки | Суспільство
1. саша ставицький / 9 серпня 2015, 09:34
Памятаєте , як зовсім недавно ми спостерігали за тим , як летіли стаї журавлів і гусей? Дополювалися , що гуси тепер до нас не летять.СКОРО І ГОРОБЦІВ ВИБЮТЬ.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації