Вхід | Реєстрація

У фіналі кубку зіграють «Маяк» та «Чиста криниця»

У фіналі кубку зіграють «Маяк» та «Чиста криниця»

На Новосанжарщині відбулися півфінальні матчі кубка району. Обидві гри видалися напруженими, а їх переможці визначилися лише наприкінці матчів. А у грі «Штурм» — «Маяк» — лише у серії післяматчевих пенальті.

У Драбинівці за право зіграти у фіналі змагалися місцева «Чиста криниця» та новосанжарська «Сила ради». У першому таймі команди так і не спромоглися забити бодай один гол. Безгольовою була і перша половина другого тайму. Лише на 70‑ій хвилині Антон Руденський вивів господарів уперед: 1:0. Він же через десять хвилин подвоїв перевагу в рахунку: 2:0.

Новосанжарці пішли відіграватися і зусиллями Євгена Суботіна забили один м’яч: 2:1. У додатковий час новосанжарці мали ще кілька моментів. Останній мав той-таки Суботін, який, пробиваючи у дальній кут, трохи не влучив у ворота.

Ще цікавіший поєдинок відбувся у Великих Солонцях, де «Штурм» приймав «Маяк». У першому таймі господарі вели в рахунку, після двох забитих Богданом Мухою та Русланом Дерев’янком м’ячів — 2:0. Утім, у другому таймі «Маяк» зумів зрівняти рахунок. Голи у малокобелячан забивали Олександр Лаврик та Максим Щудро. Основний час гри завершився за нічийного рахунку: 2:2.

У додатковий час «Штурм» знову вийшов уперед, коли свій другий гол забив Руслан Дерев’янко: 3:2. Проте втримати переможний рахунок господарі не змогли. Ігор Варич зробив рахунок 3:3 і перевів гру до серії післяматчевих пенальті. Із нею краще впоралися футболісти «Маяка», які перемогли господарів з рахунком 6:5.

Тепер 8‑го серпня о 17:00 у Нових Санжарах «Чиста криниця» та «Маяк» визначать володаря кубка району сезону 2015 року.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації