Вхід | Реєстрація

Унаслідок бою біля Новоласпи загинуло 4 бійців АТО

Унаслідок бою біля Новоласпи загинуло 4 бійців АТО

В результаті бою в районі Новоласпи - Біла Кам'янка - Старогнатівка у Волноваському районі, що на Донеччині, між силами АТО і бойовиками загинуло четверо українських військових.

Як повідомив Громадському командир ДУК Андрій Стемпицький, внаслідок бою в районі Білої Кам'янки загинули 3 бійців «Правого сектора» та, за попередньою інформацією, поранено 6 бійців.

Також представник «Правого сектора» Олена Білозерська у Facebook написала, що окрім бійців ДУК загинув 1 військовиї з 72-ої окремої механізованої бригади Збройних сил України. Також загибель бійця підтвердив командир роти 72 бригади, котра дислокується у волновасі, ‎Сергій Місюра.

Окрім того, Міноборони інформує, що сили АТО в ніч на понеділок поблизу села Старогнатівки в результаті контратаки захопили ключові висоти, раніше підконтрольні незаконним збройним формуваннями.

За даними Міноборони, батальйонна група бойовиків за підтримки 10 танків, 10 БМП та іншої техніки близько 03:25 ночі 10 серпня «після проведення масованої артилерійської підготовки» почала наступ на опорний пункт 72-ої бригади ЗСУ в районі Старогнатівки.

«Міністр оборони України і начальник Генерального штабу - головнокомандувач ЗСУ негайно доповіли про це президентові України і сповістили представників ОБСЄ, після чого було ухвалено рішення вивести українську артилерію на певні рубежі. Завдяки проведеним заходам, рішучим і професійним діям військовослужбовців 72-ої ОМБ супротивник був зупинений і відкинутий», - розповіли у відомстві.

Штаб АТО повідомляє, що минула доба в зоні АТО відзначилась найбільшою кількістю обстрілів бойовиками позицій українських військових за останні тижні.

Бойовики протягом минулої доби 127 разів обстріляли позиції українських військових в зоні проведення АТО.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 серпня 2015, 11:37 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації