Вхід | Реєстрація

Розпочато проект на 120 тисяч

Розпочато проект на 120 тисяч

Невдовзі на місці колишньої пам’ятної стели, яка розташовувалась поряд із будівлею Центру культури і дозвілля, з’явиться сцена.

На останньому засіданні міськвиконкому Олександр Ісип повідомив, що проект із встановлення сцени пройшов експертизу. Його орієнтовна вартість — 120 тисяч гривень.

У середу працівники «Водоконалу» приступили до демонтажу залишків колишньої меморіального комплексу. Коментар із приводу майбутньої будови надав міський голова. Олександр Ісип розповів, що наразі «водоканалівці» демонтують залишки плитки зі стіни. Потім на неї нанесуть цементне покриття, котре в народі зветься «шуба».

— Саму сцену збудують із бутового каменю, поверхня матиме цементний покрив,— говорить Олександр Михайлович. — Розміри майбутньої новобудови — 6 на 15 метрів. Роботи виконують працівники «Водоканалу». Якщо умови сприятимуть, то планується завершити будівництво протягом місяця.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2015, 13:35 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації