Вхід | Реєстрація

Капремонт Шевченка завершено

Капремонт Шевченка завершено

Цього тижня працівники дорожнього підприємства «Кобеляцький Будсервіс» закінчили роботи з капітального ремонту тротуару по вулиці Шевченка на відрізку між вулицями Касьяна і Пушкіна. На замовлення Кобеляцької міської ради дорожники перекрили новим асфальтом 70 погонних метрів тротуару та розширили його у місцях прилягання до громадських будівель.
У межах цієї ж проектно-кошторисної документації міською владою також збудовано новий паркувальний майданчик біля районної лікарні з боку вулиці Шевченка. Тут дорожники вирівняли, підсипали щебенем і гранвідсівом та вкрили суцільним асфальтобетоном ділянку площею більше 300 кв.м на в’їзді на територію Кобеляцької ЦРЛ з боку центральної вулиці нашого міста.
Як повідомив міський голова Олександр Ісип, на капітальний ремонт тротуару та будівництво паркувального майданчику біля ЦРЛ з міського бюджету підрядній організації виділено 190 тисяч гривень.
 


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 серпня 2015, 14:14 | Кобеляки | Суспільство
1. шофер / 18 серпня 2015, 09:18
Так от - виїзд із Кобеляк у царичанському напрямку, пост ДАЙ, перед яким знак "Стоп Контроль". Перед самим цим знаком, по зрозумілим причинам, на асвальті повидувалися цицьки, а поруч попровалювалися колії - перепад між самою нижньою та верхньою точками легко сягне 50 .... 60 см. чухорнути кузовщиною пузяка - елементарно.

На девятому місяці приїхала установка зчесати колію.

Так от саме хохмачне (і водночас саме сумне - сміх і сльози). Перед самим знаком колію зрізали, а за 10 метрів до знака, майже таке саме - залишили... А знаєте чого? Бо отам за 10 метрів до знака, колія ще пока що не така глибока - ну десь так сантиметрів на 10 менша а ніж та що зрізали біля самого знаку - нехай ще побуде, можна не зрізати.

Аналогічно із "бордюрами" по боках дороги - їх позрізали по 2 метри аби можна було заїхати - виїхати на АЗС - остальне залишили.

Ставеться питання - поясніть мені хто логіку такого підходу до ситуації? Машина котра зрізає колії вже тут - осьо, просто проїдься нею на 4 метра далі, от і все.... і ти зробив справу по людськи. Е ні... треба зробити справу... навіть не знаю як буде правильніше - чи по кобеляцьки, чи по хахляцьки.

Як би там не було, вчергове я стовбінію із нашого насілєнія. Може так поступили тому що ми і справді тупомозглий сорт, і ті хто виконував той наряд справді тупо не догнали зробити діло по людському. А може то так задумано щоб невдовзі знову відправити наряд та заханижити бюджету шматочок - бо воно ж у мами вийшло нездатним заробляти гроші, хапужити тільки може.

Шановні - які вашу людські якості?
Які ваші мозги?
Ви про яку європу?!
Ви о чьом ?!!!

Нездари ви безнадійні...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації