Вхід | Реєстрація

Волонтери відвезли допомогу до кордону з Росією

Минулого тижня новосанжарці побували з гуманітарною місією у Щасті, Станиці Луганській та Городищі.

4‑го серпня новосанжарський волонтер Ігор Нещадим разом із напарником Дмитром Городницьким здійснили поїздку до зони проведення антитерористичної операції. Вони не лише доставили українським воїнам продукти, воду та індивідуальні посилки, але і відвезли до місця служби бійця із Новосанжарщинини Івана Качмаря, який повернувся до своєї частини після відпустки.

— Також ми побували неподалік міста Щастя, Станиці Луганської і села Городище. Воно розташоване неподалік кордону із Росією — усього метрів за п’ятсот, — розповів Ігор Нещадим. — Відвозили продукти, воду, плюс індивідуальну посилку бійцю Ігорю Шелюгу із Крутої Балки.

У організації поїздки волонтерам допомогли підприємці з Полтави, які надали гроші на закупівлю необхідних речей — форми, берців, баку для води, машинки для стрижки. Фермери із Крутої Балки надали 100 літрів солярки, ще 20 додав фермер Давиденко з Нових Санжар. Продукти для поїздки збирали у тій-таки Крутій Балці, Старих Санжарах та частково селищі Нові Санжари. Також волонтери відвезли на Схід близько 300 літрів води із тих запасів, які лишилися на складі райдержадміністрації.
 


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2015, 09:15 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації