Вхід | Реєстрація

Полтавці стали частіше одружуватися і менше розлучатися

Полтавці стали частіше одружуватися і менше розлучатися

Впродовж січня-липня на Полтавщині зареєстровано 5.391 шлюби. Натомість уже встигли “роз’єднати” свої долі 828 пар, що  на 0,9 % більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Як зазначила начальник Головного територіального управління юстиції в Полтавській області Ірина Пашко, кількість одружень, зареєстрованих за вказаний вище період на 326 шлюбів більша, ніж за аналогічний період минулого року. (5.065 шлюбів)

Також  відсоток розірвань шлюбів за січень-липень 2015 року у співвідношенні до шлюбів складає 15,3%.

Минулого року цей показник був дещо меншим і становив 14,4%.

Загалом, за інформацією Відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Головного управління юстиції у Полтавській області, цьогоріч шлюб зареєстрували 5.391 пари.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2015, 18:15 | Полтавщина | Суспільство


1. Олександр / 18 серпня 2015, 18:20
Да, а з 1 вересня щоб розлучитися уже потрібно буде не менше 500 гривень потратити на розлучення...
2. ш0фер / 18 серпня 2015, 21:32
ти вже відклав? ))
3. yrec / 18 серпня 2015, 22:49
Весілля дорого,народити дорого,в дитячий садок теж дорого, в школу ще дорожче, а інститут то це не для всіх! померти дуже дорого! А прожити і не померти так це просто щось з фантастики! За те в євро йдемо! Слава Україні.............
4. шофер / 19 серпня 2015, 09:18
3.yrec
«Весілля дорого,народити дорого,в дитячий садок теж дорого, в школу ще дорожче, а інститут то це не для всіх! померти дуже дорого! А прожити і не померти так це просто щось з фантастики! За те в євро йдемо!»
Твоя цитата мені нагадала один док. фільм - спробую коротко переказати його суть.

Декілька років тому, вислів "Глобальне потепління" викликав у людей вертіння пальцем біля виска, і тому подібну непристойну реакцію у вівдповідь. Сьогодні всі і кожен чудово розуміють про що йде розмова, і вирази обличчя вже зовсім не жартівливі.

Так от - є ще одна обставина, котра аналогічно глобалььному потеплінню зараз у людей викликає хохот, але і вона поступово доходе до розуміння - поки що одиницям.

Перенаселення.
Так от, я про той док. фільм.

Там йшлося про те, що усі статистичні показники вказують на те, що ресурс землі перенавантажений людьми. Вищі уми світу цього ламають голови над тим - як вирішити це питання - пеенаселення. Їхня політика - скоротчувати населення, але максимально гуманними способами, і вижити повинні лише найкращі. Лише найкращим має бути надане право на продовження. Всі інші повинні бути скорочені до мінімуму, в ідеалі до повного зникнення.

Що для цього робеться?

1. Саме із цією метою був розробленим та запущений у дію проект під назвою "СНІД" - зокрема, епіцентр котрого був націленим на найменш розвинуті ланки людства.

2. Ще там йшлося про те, що ця программа втілюється і серед нас - цивілізованих країн. Перше - це на рівні харчів - бюджетні харчі обов’язково будуть ГМО-шними.

3. Ще один вплив - на рівні ЗМІ, нам показують контент із відповідним впливом на нашу психологію.

4. Ну і звісно що політичні программи, фінансові розподіли, розподіли владних ланок, і т.д.

Тоді я цей фільм скачав десь на торенті - назви не пригадаю. І от зараз я починаю розуміти про що у ньому йшлося.
5. шофер / 19 серпня 2015, 09:38
Ще там йшлося про те, що ніби поставлено за мету контролювати кожну людину на поглибленому рівні її власного життя. Тоді мені воно сприймалося якимось недоумкуватим - сьогодні мені починає доходити що це реально, і навіть не складно зрозуміти те що у тих людей все виходить як задумано.

Давай усі відверто визнаємо що тенденція мобільного звязку йде до того, що завтра поголовно усі телефони будуть із багатозадачними операційними системами накшталт Андроіду. Звичайного "кнопочного" мобільника не залишиться жодного.

А якщо у когось він і залишиться, то працювати він попросту не зможе. Знаєте чому?

Класична сотова мережа GSM котра нас оточує сьогодні - зникне. Її місце повністю на 100% займе 3G. Мережу 3G нам сьогодні подають як ультра сучасний "сеншейшн", у супрводі усих яскравих реклам. Прогрес заради комфорту нашого життя і т.д. На справді, я переконаний на 100%, втілення мережі 3G це вимога часу. Мережа 3G потрібна для того щоб оперативно отримувати інформацію про кожну людину із її смартфону, і навпаки - оперативно завантажувати у смартфон оновлення, котрі "там вище" заважають за необхідне. Мережа GSM через свою дуже слабку пропускну здатність робити цього не дозволяє. Та і кнопочні телефончики - зовсім не те що дозволяє тебе контролювати.

На відміну від смартфону - маленького компьютера.

Тут тобі передня камера яка сфоткає твою фізію, тут тобі шпигунські додатки під назвою Скайпа чи Вайбера (конкуренція між самим собою - імхо). А тут тобі і сотова мережа, яка за долі секунди передасть у центра усю зібрану із твого смартфону інформацію. Куди звонив, кому що писав, із ким про що говорив, що шукаєш у інтернеті - якими запитами цікавешся, які записки замітки тримаєш, які твої аккаунти у соцмережах.

Компьютер - нюанс у тім що він не на 100% індивідуальний.
А от смартфон - це річ індивідуальна на 99% - саме те що треба.
І зовсім не випадково, я важаю, смарт пропонує все першочергове для твого життя.
Браузер для інтернет-серфінгу, банківські додатки, таксі, готелі, квитки на потяг, путівки на відпочинки..
Зберігання резервних копій у облачному сервісі...


Мені згадується уривок серіалу "Боец", коли "невідомий" почав звонити менеджеру із різних тел. номерів, промовляючи: "Я все про тебя знаю... ))) ". Може це паранойя, а може....

Змінено 19.08.2015, 10:06
6. шофер / 19 серпня 2015, 09:39
Да - мета такого контролю, не допустити соціального бунту та повалення влади - це першочергово. Ну і походу, не допустити розвитку технологій котрі на думку вищих умів будуть небажаними (наприклад безкоштовна електроенергія) і т.д.

Змінено 19.08.2015, 09:41
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації