Вхід | Реєстрація

Найбільша заборгованість з виплати зарплат в Гадяцькому районі

За статистичними даними станом на 1 серпня загальна заборгованість із заробітної плати по області склала 35,7 млн.грн., в тому числі:

на економічно активних підприємствах – 21,2 млн.грн. (59,5%);

на підприємствах-банкрутах – 14 млн.грн. (39,3%).

Як повідомляє директор Департаменту праці та соціального захисту населення Полтавської ОДА Людмила Корнієнко основна маса заборгованості із заробітної плати на економічно активних підприємствах зосереджена в Гадяцькому – 9,9 млн.грн, Полтавському – 1,2 млн.грн. районах, містах Полтава – 4,5 млн.грн., Миргород – 2,8 млн.грн., Кременчук – 1,6 млн.грн. та Комсомольськ – 990 тис.грн. Разом по 6 відмічених адміністративно-територіальних одиницях заборговано 21 млн.грн., що складає 99% до загальнообласного боргу економічно активних підприємств.

Найбільші боржники серед економічно активних підприємств станом на 01.08.2015:

– ТОВ „Гадячсир” та його структурні підрозділи – 6,9 млн.грн.

– ТОВ „Техмолпром” – 3 млн.грн.

– ДП НАК „Надра України” „Миргороднафтогазрозвідка” – 2,8 млн.грн.

– ДП „Полтавський облавтодор” та його філії – 2,8 млн.грн.

– ПП „Ливарно-механічний завод” – 1,1 млн.грн.

– ПрАТ „Будівельне управління №9 „Полтаванафтогазбуд” – 1 млн.грн.

– ПАТ „Рижівський гранітний кар’єр” – 954 тис.грн.

В результаті заходів, вжитих органами влади всіх рівнів, у липні 2015 року повністю ліквідовано заборгованість із заробітної плати перед працівниками чотирьох підприємств на загальну суму 863,5 тис.грн.

За оперативними даними моніторингу станом на 25.08.2015 найбільше зменшено зарплатні борги перед працівниками ДП „Полтавський облавтодор” та його філій (на 1,7 млн.грн.), ТОВ „Гадячсир” та його структурних підрозділів (на 1,7 млн.грн.) та ТОВ „Техмолпром” (на 600 тис.грн.).

Місцевими органами влади вживаються заходи, спрямовані на виконання рішення Урядової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій стипендій та інших соціальних виплат від 28 травня 2015 року, щодо погашення у 2015 році на підприємствах області не менш ніж 50 відсотків зарплатних боргів.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 серпня 2015, 12:04 | Гадяч | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації