Вхід | Реєстрація

У Котовському та Бутенках відремонтують водогін

Про плани місцевої влади розповів сільський голова Микола Скрильник.

Передусім Микола Володимирович повідомив, що протягом 2015 року бюджет сільської ради виконується на 180 відсотків. Це дає змогу фінансувати не лише власні проекти, а й надавати субвенції до бюджету районного. Бутенківські депутати вже виділили 140 тисяч гривень на забезпечення регулярного підвезення школярів та 10 тисяч — на ремонт шкільних автобусів. Ще майже 15 тисяч були використані на придбання різних матеріально-технічних цінностей для Бутенківської школи. Зокрема, частина цих грошей пішла на придбання туристичного спорядження та забезпечення команди «Побратими», котра брала участь в обласних змаганнях.

Майже 100 тисяч були виділені на ремонт Бережнівського ФАПу. Микола Скрильник нагадав, що в минулому році, коли ремонтні роботи тільки розпочали, сільська рада вже виділяла на ці потреби 220 тисяч.

Чимало робіт запланували провести протягом вересня-жовтня поточного року. Микола Скрильник розповів, що, зважаючи на чисельні прохання та звернення громадян, депутати виділили 60 тисяч гривень для придбання і встановлення паркану навколо сільського цвинтаря в Колодяжнівці. Та найбільшими і найдорожчими проектами, які планують втілити в життя, стануть ремонти водогонів у Котовському і Бутенках. Котовський водогін давно є болючою темою. Старі металеві труби вийшли з ладу. Зараз їх замінять на сучасні і довговічні, виготовлені із пластмаси. Вартість проекту — 400 тисяч гривень. Практично таку ж суму виділили і для ремонту водогону в бутенківському мікрорайоні Стрюки. Крім заміни труб, планується придбати і встановити інвертор (прилад, який в автоматичному режимі регулюватиме тиск води у мережі).

Також у Бутенках почали ремонтувати дороги. Працівники «Райавтодору» проведуть поточний ремонт дорожнього покриття на вулицях Шевченка та Шкільній. У Бережнівці відремонтують вулицю Миру.

Розповідаючи про плани, сільський голова згадав, що протягом 60 днів фінансову діяльність ради перевіряли співробітники обласного підрозділу фінінспекції. Серйозних порушень не знайшли.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 вересня 2015, 09:09 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації