Вхід | Реєстрація

«Ворона» творить дива

«Ворона» творить дива

Лелюхівська команда у черговому турі ветеранського чемпіонату з міні-футболу розгромила команду Нових Санжар.

Ніщо не віщувало сенсації. У першому матчі збірна Кунцевого, Руденківки і Нових Санжар, іншими словами — «Інтер», доволі впевнено перемогла стовбинодолинський «Колос»: 9:3. У другому матчі лідер чемпіонату «Козубівське» зустрічався з «Полузір’ям».  Дехто з уболівальників сподівався, що дебютанти чемпіонату дадуть бій команді з першої сходинки. Однак інтриги у матчі не вийшло. Футболісти з «Козубівського» забили суперникам вісім м’ячів (найбільше старався Віталій Степаненко, який відзначився покером), натомість пропустили лише один — 8:1. Окремо слід відзначити голкіпера команди з Козубів Володимира Скалозуба, який зробив усе, аби полузірські футболісти не забили більше, і відстояв на 5 з плюсом.

У останньому матчі ігрового дня зустрічалися «Ворона» з Лелюхівки та «Ветеран» з Нових Санжар. Останні — роздратовані поразкою тижневої давності від «Козубівського» і фактично вибуттям із чемпіонської гонки. Футболісти з Лелюхівки ніяких турнірних задач перед собою вже не ставили і виходили пограти, як кажуть, у своє задоволення.

І вже у першому таймі стало зрозуміло, що у грі може трапитися сенсація. «Ветеран» атакував надто академічно і створював моменти біля чужих воріт переважно завдяки зв’язці Кольба—Жаботинський. Останній двічі небезпечно пробивав по воротах, але голкіпер урятував лелюхівську команду. Футболісти «Вороної» переважно відсиджувалися у захисті, але у першому таймі після проходу Геннадія Каблукова цілком могли відкрити рахунок у грі.

Те, що не сталося у першому таймі, відбулося у другому. Каблуков віддав точну передачу на Олександра Овчаренка і той розстріляв сітку за спиною голкіпера «Ветерана»: 1:0. Далі — більше! Ще за кілька хвилин той-таки Овчаренко поставив корпус Жаботинському і з лівої поклав м’яч у верхній кут воріт: 2:0! Уболівальники за сіткою починають шаленіти і скандують: «Ворона!», «Ворона!». І тут команда забиває третій. Після подачі кутового новосанжарці не можуть вибити м’яч достатньо далеко і В’ячеслав Суботін з лівої влучає під поперечину: 3:0!

«Ветеран» після такого знущання кидається забивати гол у відповідь. Але як же грає воротар «Вороної» Сергій Гордієнко! У одній атаці він встигає відбити удар Бойка у ближній кут, підскакує, накриває удар Жаботинського, а потім ще й добивання Кольби! Футболісти «Ветерану» так і не можуть пробити непоступливого воротаря. А гравці «Вороної» до фінального свистка забивають вчетверте. Валентин Білокінь сильно пробиває з кутового і м’яч рикошетом від воротаря влітає у ворота: 4:0! «Ворона» обігрує одного з лідерів і тепер уже точно ховає всі чемпіонські амбіції новосанжарців. Тепер уже очевидно, що доля чемпіонства вирішиться у суперечці «Козубівського» та «Ветерана» з Кобеляк.

 

Турнірна таблиця

чемпіонату району з міні­-футболу серед ветеранів 2015 року

Команда

І

В

Н

П

РМ

О

1

«Козубівське» (Козуби)

9

6

3

0

37:17

21

2

«Ветеран» (Кобеляки)

9

6

1

2

44:31

19

3

«Ветеран» (Н.Санжари)

10

5

2

3

42:28

17

4

«Ворона» (Лелюхівка)

9

4

1

4

22:18

13

5

«Полузір’я» (Полузір’я)

10

3

2

5

38:45

11

6

«Інтер» (Кунцеве)

9

2

1

6

28:39

7

7

«Колос­Ветеран» (Ст.Долина)

10

2

0

8

27:60

6

 


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 вересня 2015, 14:56 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації