Вхід | Реєстрація

Батьки та вихованці дитсадка вдячні за допомогу

Приватні підприємці, які торгують на Підкові, допомогли придбати в дитсадок «Золотий півник» лінолеум і шпалери.

До редакції тижневика «ЕХО» звернулися батьки дітей, котрі навчаються в Кобеляцькому дошкільному закладі № 2, у другій молодшій групі «Ромашка». Вони розповіли, що під час літніх канікул зробили ремонт у кімнатах, де перебувають їхні діти.

— Під час перевірки дитсадка начальник відділу освіти Наталія Коваль схвально відгукнулася про нашу групу, — говорить мама Наталія. — Директор дошкільного закладу Любов Старостіна найбільше відзначила ремонт ігрової кімнати.

Та наприкінці серпня сталася неприємна ситуація. Вночі у групі, котра знаходилась поверхом вище, прорвало водопровідну трубу і нещодавно відремонтовані кімнати затопило.

— Вода зіпсувала шпалери і лінолеум, — продовжує Наталія. — За допомогою у їх придбанні ми звернулися до підприємців із Підкови. Оксана Пазюк і Тетяна Ніколаєнко згодились нам допомогти. Хоча відразу наголосили, що зроблять виключення для дітей, оскільки основну увагу вони приділяють бійцям, котрі служать у зоні АТО.

Через кілька днів підприємці виконали свою обіцянку і придбали матеріали для ремонту групи. Батьки молодшої групи «Ромашка» дякують торгівцям за надану фінансову допомогу.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 вересня 2015, 09:06 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації