Вхід | Реєстрація

Штаб АТО заявив про рекордну тривалість тиші на Донбасі

Штаб АТО заявив про рекордну тривалість тиші на Донбасі

10 вересня та ранок 11-го на Донбасі пройшли без перестрілок, за твердженням штабу АТО, «вперше за багато попередніх місяців».

У керівництві операції повідомили, что у четвер та ранок п’ятниці бойовики ДНР та ЛНР не використовували зброю, зберігаючи тишу.

«Повне припинення вогню надає більші можливості українцям для відновлення зруйнованої інфраструктури, налагодження нормального транспортного і логістичного сполучення, більш активно проводитимуться роботи з розмінування місцевості», — висловили сподівання у штабі.

Київ продовжує очікувати на виконання Мінських домовленостей проросійськими сепаратистами, а також Росією. Зокрема однією з ключових розбіжностей лишається питання місцевих виборів: Україна вимагає їх проводити відповідного до законодавства за стандартами та під наглядом ОБСЄ, тоді як бойовики готують своє голосування.

Наприкінці серпня тристороння контактна група у Мінську домовилася про режим тиші на Донбасі з першого вересня.До складу групи, що регулярно збирається у Мінську для пошуку мирного врегулювання конфлікту в Донбасі, входять представники України, Росії, ОБСЄ, а також угруповувань «ДНР» та «ЛНР». Попри поодинокі випадки порушення перемир’я президент Петро Порошенко 4 вересня заявив про успішний тиждень роботи домовленостей.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2015, 09:37 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації