Вхід | Реєстрація

Ситуація в зоні АТО загострилася

Ситуація в зоні АТО загострилася

Минулої доби бойовики вісім разів порушили перемир’я.

Як повідомляє прес-центр АТО, з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї вівся вогонь по опорному пункту сил АТО, що на північ від Лозового.

«Також на Луганщині, близько 20 години, найманці били з гранатомету по українських підрозділах у селищі Щастя. А майже о 23 годині під мінометний вогонь ворога потрапили наші позиції на південь від Сокільників», – йдеться у повідомленні відомства.

Одночасно, за даними Спільного центру з контролю та координації, на Лисичанському напрямку сторони дотримуються перемир’я у повному обсязі.

«За підсумками роботи Кремницький (керівник української сторони СЦКК генерал-майор Борис Кремницький) зазначив, що з 1 вересня на Лисичанському напрямку боку дотримуються режиму «тиші». І взагалі цей напрямок вже довгий час є одним з найбільш спокійних напрямків уздовж всієї лінії розмежування», – зазначили у Центрі.

Як наголосив президент України Петро Порошенко в інтерв’ю трьом іноземним виданням The Washington Post, Independent та німецькій Die Welt.

«Якщо Росія намагатиметься «вбити Мінськ», якщо Росія перетне червону межу, нам необхідні дві речі. Санкції, і США схоже, готові піти далі у санкціях. Але нам дуже важливо тримати трансатлантичну єдність, єдність ЄС. І той діалог, який ми маємо зараз, є дуже важливим», – наголосив він.

Він також зазначив, що якщо вибори на Донбасі будуть проведені бойовиками не за українським законодавством, це буде порушенням Мінських домовленостей.

Як повідомлялося, 12 вересня на Луганському та Маріупольському напрямках зберігалося повне затишшя. Єдиним районом, де бойовики порушили перемир’я був район донецького аеропорту.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 вересня 2015, 11:45 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації