Вхід | Реєстрація

По дорозі на Кременчук Dacia в’їхала в стоячі Оpel Vivaro та Mitsubishi Pajero

У Кременчуцькому районі, на 83-му кілометрі дороги Хорол-Семенівка-Кременчук, легковий автомобіль Dacia Logan з причепом в'їхав у стоять фургон Оpel Vivaro і позашляховик Mitsubishi Pajero. Як повідомили в прес-службі Полтавського обласного управління ДАІ, ДТП сталося в ніч на 14 вересня, близько 02.45.

За кермом Dacia, яка рухалася в бік Кременчука, перебував 49-річний кременчужанин. На нічній дорозі він в'їхав в Оpel та Mitsubishi, які стояли справа від дороги.

В результаті зіткнення, водій Dacia отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом стегна і тупу травму живота. Також постраждав 43-річний пасажир Mitsubishi Pajero, житель одного з сіл Кременчуцького району, – у нього закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

Постраждалі були госпіталізовані в 3-ю міську лікарню Кременчука. Проводиться перевірка всіх обставин події.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 вересня 2015, 17:03 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації