Вхід | Реєстрація

12 серпня в Дрижиній Греблі від удару струмом загинув чоловік

12 серпня в Дрижиній Греблі від удару струмом загинув чоловік

Під час апаратної наради начальник Кобеляцького РС ГУ ДСНС України в Полтавській області Юрій Гребенюк повідомив, що в суботу об 11:30 на пульт зв’язку пожежно-рятувальної частини надійшла інформація від директора СТОВ «Україна» Зінаїди Норки.
— Вона розповіла, що в Дрижиній Греблі на водонапірній вежі знаходиться її працівник, якого уразило струмом, — говорить Юрій Вікторович.
Прибувши на місце, рятувальники з'ясували, що надзвичайна подія трапилася під час проведення ремонтних робіт на верхівці водонапірної вежі.
— Працівник товариства замінював електродріт, — продовжив Гребенюк. — Від сильного пориву вітру дріт закинуло на високовольтну лінію електропередач, котра проходила над вежею. Чоловік отримав ураження струмом, яке виявилося для нього смертельним.
Тіло спустили на землю за допомогою пожежного поясу та рятувальних мотузок.
Роман Матюхов, начальник Фонду соціального страхування від нещасних випадків, у свою чергу зазначив, що це вже другий смертельний випадок за 2015 рік. І попрохав керівників усіх підприємств і господарств звертатися за консультаціями з охорони праці до спеціалістів Фонду.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 вересня 2015, 16:38 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації