Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі держслужбовці — другі в області

Кобеляцькі держслужбовці — другі в області

9 вересня в Полтаві на стадіоні «Динамо» проходила традиційна обласна спартакіада державних службовців.

У спортивному заході взяли участь 24 делегації. Кращих визначали у шашках, шахах, настільному тенісі, волейболі та міні-футболі.

У змаганнях з волейболу кобелячани боролися проти суперників з Миргородського та Зіньківського районів. Вони перемогли своїх опонентів, здобувши право грати в півфіналі з шишацькими колегами. Поступаючись у першій партії 6:11, кобеляцькі спортсмени зуміли змінити рахунок на 15:13. На жаль, у наступних двох партіях кращими були представники Шишак. За третє місце кобелячани змагались проти команди головного управління пенсійного фонду в Полтавській області. За підсумками двох партій перемогли представники області (15:13, 15:12). Як результат, кобеляцькі волейболісти посіли четверту сходинку.

У міні-футболі кобеляцька делегація спершу зіграла проти команди головного управління Держфінінспекції в Полтавській області, яку перемогла з рахунком 3:2. Після цього провела нічийний поєдинок (1:1) проти представників Гребінківського району, чим здобула право виступити у півфіналі. І знову нашими суперниками стали працівники того ж пенсійного фонду, котрі перемогли з результатом 4:0. У матчі за третє місце кобелячани зустрічалися з командою Кременчуцького району. Спершу кременчужани повністю контролювали гру, забивши кобеляцьким держслужбовцям три м’ячі підряд. Та потім опір противників був зламаний і рахунок став нічийним. Переможця цього двобою визначили післяматчеві пенальті, де влучнішими були кременчуцькі колеги (8:7).

Найбільш вдало виступили наші шахісти Олексій Василенко та Ірина Капіанідзе, які в особистому заліку зайняли, відповідно, третє і четверте місця, а в командному стали бронзовими призерами. Шашкісти Оксана Волошко і Сергій Вальцев посіли п’яте і одинадцяте місця, у командному заліку стали восьмими.
У змаганнях з настільного тенісу грали навіть кандидати у майстри спорту. Кобелячани Оксана Кіт та Віталій Голубенко посіли дев’яте та чотирнадцяте місця, а в командному заліку — п’ятнадцяте.
За сумою всіх набраних очок (262) кобеляцька делегація зайняла друге загальнокомандне місце, поступившись команді пенсійного фонду (303). На третій сходинці представники Шишацького району, у активі яких 230 очок.

 

Наші сільські голови — срібні призери

5 вересня в селі Климівка Полтавського району на веслувальній базі «Олімпійські надії» відбулася обласна спартакіада сільських, селищних голів, голів районних рад та їхніх заступників, працівників виконавчого апарату обласної ради. У ній взяли участь 19 команд.

Вони змагалися в шашках, гирьовому спорті, пляжному волейболі та перетягуванні канату.

Наша делегація в перетягуванні канату посіла І місце. У змаганнях з гирьового спорту Анатолій Няйко був п’ятим. У пляжному волейболі наші земляки зайняли шосту сходинку. Сергій Пилипенко в шашковому турнірі став восьмим.

За підсумками змагань, І місце посіла команда Гадяцького району, другими стали кобелячани, а третіми — оржицькі колеги.


Автор: Максим ОНИЩЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 вересня 2015, 11:25 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Адекватний / 18 вересня 2015, 11:30
Серед держслужбовців треба проводити не спартакіади, а конкурси на краще знання, наприклад, закону про корупцію і інших законів, або Конституції, яку більшість із ни не те що не читали, а й в очі не бачили. Або, навпаки, проводити "спартакіаду" на кращого корупціонера. Ну яка корсит від того, що вони пограють у футбол, чи в шахи, чи в ще щось.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації