Вхід | Реєстрація

У районі — 28 територіальних виборчкомів

У районі — 28 територіальних виборчкомів

Із 7 вересня у приміщенні Кобеляцького РЦКД розпочала свою роботу районна виборча комісія.

Її очолює Таміла Соніна. Секретар комісії — Олександр Спиця. Таміла Олегівна розповіла, що, згідно статті 22 Закону України «Про місцеві вибори», територіальні виборчі комісії формуються за поданням зареєстрованих місцевих організацій політичних партій у кількості не менше дев’яти і не більше вісімнадцяти чоловік:

— «Партія Петра Порошенка», «Батьківщина», «Радикальна партія Олега Ляшка», «Опозиційний блок» та «Народний фронт» мали право подавати до територіальних комісій по дві кандидатури, решта партій — по одній. При необхідності застосовувався механізм жеребкування. На сьогодні кількість кандидатів у територіальні виборчі комісії (а їх налічується 28) становить від 9 до 15 осіб. Партії «Батьківщина» та «Рідне місто» подали своїх представників до всіх комісій.

Усього було подано 287 кандидатур, що вплинуло на кількісний склад виборчих комісій. Десять із них мають по 9 чоловік, що при надзвичайній ситуації може паралізувати їх роботу.

Таміла Соніна зазначила, що районна виборча комісія працює з понеділка по п’ятницю, з 8‑ї до 17‑ї години. У вихідні дні в той самий час можна звертатись до чергового. Телефон для довідок: 3-12-80 (голова комісії), 3-49-20 (черговий).

 

Міськвиборчком працюватиме в адмінбудівлі міської ради

У суботу на черговому засіданні Кобеляцької районної виборчої комісії було прийняте рішення про утворення Кобеляцької міської виборчої комісії. Остання має підготувати та провести вибори депутатів Кобеляцької міської ради та кобеляцького міського голови.

До складу міської виборчої комісії шляхом жеребкування включено 15 осіб.

Голова комісії — Людмила Салогуб, заступник — Ніна Лисенко.

14 вересня міська виборча комісія провела своє перше засідання. Працюватиме міськвиборчком в адмінбудівлі міської ради по вулиці Касьяна, 29 (І поверх). Телефон 3-11-90.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 вересня 2015, 12:20 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації