Вхід | Реєстрація

Шахові турніри до Дня фізичної культури

Шахові турніри до Дня фізичної культури

8 та 11 вересня у Новосанжарському шаховому клубі з нагоди Дня фізичної культури і спорту відбулися районні змагання з шахів. Були запрошені кращі шахісти району, як дорослі, так і школярі.

На відкриття змагань завітали голова районної ради Генадій Супрун та начальник відділу освіти Володимир Кульчинський. Вони привітали учасників змагань, нагородили кращих педагогів, тренерів та активістів спортивного руху Новосанжарщини.

Голова ВФСТ «Колос» також привітав шахістів, побажав наполегливості у тренуваннях та досягнення спортивних вершин. Згадали основоположника шахового клубу Івана Джалого, факелоносця Олімпіади-80, спортивного діяча, який присвятив своє життя спортивній роботі в районі. Його ім’я носить шаховий клуб. До меморіальної дошки Івану Джалому були покладені живі квіти.
Змагання пройшли за швейцарською та коловою системами в сім ігрових турів.

Серед дорослих статус кращого шахіста району вкотре підтвердив Микола Пов’якало (Нові Санжари), перемігши зі стовідсотковим показником (7 очок). Друге місце посів Віталій Постольник з Нових Санжар (5,5 очок), третє — Сергій Палько зі Стовбиної Долини (5 очок).

Серед школярів абсолютною чемпіонкою стала Аліна Жгир (Сухомаячківська школа), другою — Оксана Титаренко (Малоперещепинська щкола), третьою — Дарина Ткаченко (Нехворощанська школа). Серед хлопців переміг Володимир Гріневич з Малоперещепинської школи, друге місце посів Родіон Желясков з Соколовобалківської школи, третє — Олександр Рукас (Новосанжарська школа).
Переможці та призери були відзначені грамотами та медалями ВФСТ «Колос».

Була відзначена наймолодша учасниця змагань Анюта Гречишина.

Шаховий клуб імені Івана Джалого вітає всіх спортсменів району зі святом та запрошує усіх бажаючих до шахового клубу. Наступний дитячий турнір відбудеться 25 вересня.


Автор: Віталій Баранович, директор шахового клубу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 вересня 2015, 15:08 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації