Вхід | Реєстрація

«Мій виступ транслюватимуть 20 вересня на СТБ»

«Мій виступ транслюватимуть 20 вересня на СТБ»

Талановитий юнак із Орлика Артем Шмигленко переміг у телепередачі «Караоке на майдані».

Про свої враження від участі в проекті Артем розповів кореспондентам тижневика «ЕХО».

— Цього року я закінчив Гадяцьке училище культури, — говорить молодий співак, — та вступив до Київського національного університету культури і мистецтв. У столицю приїхав 30 серпня. Саме в цей день проходять зйомки телепередачі «Караоке на майдані». Я вирішив подивитись, як це відбувається.
Програма «Караоке на майдані» проходить у кілька етапів. На вулиці збираються глядачі, кожен з яких є потенційним учасником гри. Спочатку ведучий співає пісню разом з усіма. Далі на власний розсуд обирає для подальшої гри трьох учасників, які найкраще заспівали. Серед обраних співаків визначаються фіналісти програми. Вони збирають гроші для визначення переможця. Хто з них зібрав більшу суму, той і переміг.

Зі слів Артема, Ігор Кондратюк вибрав його та ще двох учасників із числа бажаючих. Також, згідно нових правил, право позмагатися мав Джокер, який сплатив за це грошовий внесок у сумі 600 гривень.

— Я був учасником телешоу під номером 871, — продовжує Шмигленко. — Раніше конкурсант мав право самостійно обирати пісню для виконання. Згідно нових правил, виконавцю пропонується список із 10 музичних композицій. Першою я заспівав пісню групи «Не пара» «Милая». Присутнім і Кондратюку сподобався мій виступ. І я автоматично потрапив у фінал.

Як розповів Артем, у фінальному етапі телепрограми він змагався з жінкою, яка була Джокером. Орлянин обрав для свого виступу композицію групи «Челси» «Я люблю». Під час її виконання хлопець зібрав 550 гривень.

— Моя конкурентка наспівала на 150 гривень, — зазначає Артем, — Отож, я став переможцем «Караоке на майдані». Зібрані кошти ми передали воїнам, які беруть участь в АТО. Як переможець, я отримав у подарунок телевізор і кошик із продукцією від торгової марки «Королівський смак». Також матиму шанс позмагатися за головний приз телешоу — автомобіль. Зйомки цього етапу телепередачі розпочнуться в кінці листопада, де візьмуть участь п’ятдесят недільних фіналістів.

На біс наш земляк виконав для присутніх українську народну пісню «Ти ж мене підманула».

Артем Шмигленко вірить, що має всі шанси поборотися за головний приз:

— У шкільні роки я відвідував Будинок дитячої творчості, де зі мною працював Андрій Уткін. Моїм гадяцьким викладачем був Григорій Харковина. В університеті культури нас навчає Світлана Добронравова. Сподіваюся, що їх робота зі мною не мине дарма.

На завершення розмови талановитий юнак передав усім землякам вітання та нагадав, що телепрограма «Караоке на майдані», у якій він брав участь, транслюватиметься в неділю 20 вересня о 10:15 на каналі СТБ.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 вересня 2015, 19:16 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації