Вхід | Реєстрація

Місцеві вибори в Кобеляках коштуватимуть для державної казни 85 тисяч гривень

Учора на черговій сесії Кобеляцької міської ради депутати ухвалили рішення про прийняття до бюджету міста Кобеляки цільової субвенції з державного бюджету на організацію та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2015 року.

Так, з державної казни виділено 85,6 тисячі гривень на видатки, пов’язані з виборами Кобеляцького міського голови та депутатів Кобеляцької міської ради цього року. Розпорядником цих коштів буде Кобеляцька міська виборча комісія. Кошти субвенції будуть витрачені на оплату праці членів виборчої комісії, друк виборчої документації, в тому числі бюлетенів для голосування, транспортні послуги тощо.

До речі, бюлетенів для голосування буде аж 27 видів. Один – для виборів міського голови, а інші 26 – для кожного територіального виборчого округу в місті Кобеляки.


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2015, 10:43 | Кобеляки | Політика


1. Петлюрівець / 26 вересня 2015, 21:15
85,6 тис. грн це невелика плата за демократію в м.Кобеляки.Головне щоб чесно підрахували результати виборів ?
2. сергійко / 27 вересня 2015, 13:58
Головне,щоб не понапивались в обід.Є ДВК,де в 10год. лик не в’яжуть
3. Петлюрівець / 27 вересня 2015, 14:31
2.сергійко
«. сергійко / сьогодні, 13:58 Вставити цитату
Головне,щоб не понапивались в обід.Є ДВК,де в 10год. лик не в’яжуть
»

Це правда ! Потрібно перевіряти всіх на детекторі брехні і на наявність алкоголю в крові.
4. Петлюрівець / 27 вересня 2015, 15:44
На мою думку на виборах до місцевих рад 26 жовтня 2015 року ми не повинні голосувати за королів і дам та тузів з староі колоди карт.Хай це будуть ну дуже досвідчені керівники, які в минулому могли керувати і колгоспом і райкомом комсомолу чи партіі і т.д.Ці люди хай продовжують розвивати своі бізнеси на радість своім спадкоємцям родичам...Старі кадри геть на смітник історіі,за останні 24 роки вони нічого недосягли ні для держави ні для народу .А яка ваша думка ?
5. сергійко / 27 вересня 2015, 17:27
Давайте за вальтів,шестьорок і двоюшників.Вони способні
6. сергійко / 27 вересня 2015, 17:31
Молодь ігнорує вибори,голосують тільки лежачі,бо їм примусово скриньку приносять,ще і галочку поставлять де сказали
7. Лув / 27 вересня 2015, 17:32
Ой, Петлюрівець, Петлюрівець, який же ти наївний. Міняти владу то потрібно, але ж немає на кого. Точніше, є, але ті люди у владу ще не йдуть. Чи ти хочеш, скажімо в Кобеляках поміняти Ісипа на Кольку Клоуна? Так той лише розбирати хати вміє та дурити лохів. Ось побачиш список претендентів і вжахнешся. І так буде у всіх радах. Нові і адекватні люди підуть на вибори через два роки. Чув це від самих цих людей. А йти на два роки, як зараз, немає сенсу.
8. сергійко / 27 вересня 2015, 17:33
Завдячуючи їм,є явка і фальсифікації
9. Петлюрівець / 27 вересня 2015, 17:57
5.сергійко
«Давайте за вальтів,шестьорок і двоюшників.Вони способні»

Я не проти королів і дам , але нам потрібні нові люди, так би мовити незатерті , а з новоі колоди карт.Хоча це віковічна проблема Украіни - відсутність еліти як у верхніх так і місцевих прошарках суспільства.А те що проповідує Адекватний то взагалі погибель Украіни.Хоча він чудово все розуміє:якщо хтось є і стоящий то це "... або німець або єврей..." І слава Всевишньому що зараз маємо такого Президента і урядовців.Ну а плебсу потрібно все і зараз , але це неможливр.
10. Адекватний / 27 вересня 2015, 18:21
7.Лув
«Ой, Петлюрівець, Петлюрівець, який же ти наївний. Міняти владу то потрібно, але ж немає на кого»

Золоті слова!!!!
11. Адекватний / 27 вересня 2015, 18:28
9.Петлюрівець
«Хоча він чудово все розуміє:якщо хтось є і стоящий то це "... або німець або єврей..." »

Да, це точно так. І, заміть, навіть під такими гучними ніками, які мовби символи укаїнства, євреї криються. Воно все б то і нічого, але євреям навіть Тора забороняє щось робити на благо інших народів. Ти розумієш, що вам гої по барабану, ви можете працювати виключно на власну кишеню. І це ми зараз яскраво бачимо. Самі евереї зізнаються, що вони не державницька нація, вони можуть будувати тільки Ізраіль і то за рахунок інших.
12. Лтава / 27 вересня 2015, 19:18
Міська влада як завжди говорить неправду. Бюлетенів до міської ради буде 2. ОДИН ЗА КАНДИДАТІВ НА ПОСАДУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ - ДРУГИЙ ЗА КАНДИДАТА ДО МІСЬКОЇ РАДИ НА ДАНОМУ ОКРУЗІ.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації