Вхід | Реєстрація

Ярослав Санітар увійшов до складу збірної області

Ярослав Санітар увійшов до складу збірної області

Важливою у допризовній підготовці і військово‑патріотичному вихованні молоді є участь в різноманітних спортивних змаганнях, де учасники набувають досвіду і загартування.

Команда школярів Бутенківської ЗОШ I-III ступенів (вчитель-тренер Микола Дрига) взяла участь у змаганнях серед команд загальноосвітніх навчальних закладів області в залік спартакіади серед допризовної молоді, які проходили з 8 по 10 вересня в Полтаві. У програмі: плавання (50 метрів), стрільба з малокаліберної гвинтівки, біг (100 та 3000 метрів), метання гранати, підтягування і смуга перешкод. Завоювавши другі місця в чотирьох видах змагань, команда у складі Олексія Павлюка, Ярослава Санітара, Євгена Кирлика, Артема Кузьменка, Юрія Шовкопляса посіла в заліку третє місце.

В індивідуальному заліку Ярослав Санітар став четвертим та увійшов до складу збірної області. Він візьме участь у фінальних всеукраїнських змаганнях, які відбудуться в Житомирі. Вітаємо членів команди та їх наставника з перемогою і бажаємо нових спортивних досягнень.

Участь у змаганнях стала можливою завдяки спонсорській допомозі громадської організації «Рідне місто» (голова Анатолій Таранушич) та заводу продовольчих товарів «Мрія» (директор Надія Карнаух). Дякуємо організаціям за фінансову підтримку юних спортсменів.


Автор: Ігор Жорняк, методист Кобеляцького райметодкабінету


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2015, 11:46 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації