Вхід | Реєстрація

У лідери виходить «Колос»

Скориставшись нічиєю конкурентів, команда зі Стовбиної Долини вийшла на перше місце.

Відбулися чергові матчі чемпіонату Новосанжарського району з футболу. У групі «А» драбинівська «Чиста криниця» вдома перемогла «Штурм» з Великих Солонців: 4:1. «Гетьман» та «Ветеран» розійшлися миром. Глядачі так і не побачили забитих м’ячів: 0:0. А писарівський «Старт» удома без проблем обіграв «Сокіл» із Соколової Балки: 4:0. Один матч у цій групі так і не був дограний. У Сухій Маячці зустрічалися місцевий «Темп» та нехворощанська «Оріль». У другому таймі за рахунку 3:2 на користь нехворощан команда «Темп» зійшла з поля. Очевидно, через необ’єктивне суддівство.

У групі «Б» між собою зустрічалися претенденти на чемпіонство. Руденківська «Зоря» вдома приймала «Силу ради». Господарі відкрили рахунок першими, але гості зусиллями Назара Проскурні відновили статус-кво. Нічия: 1:1. Такий результат конкурентів цілком задовольнив «Колос» зі Стовбиної Долини, який впевнено переміг «Кернел» (7:2) і вийшов на першу сходинку турнірної таблиці. У ще одному матчі цієї групи старосанжарський «Старс» удома розгромив «Чкаловець» із Великого Кобелячка: 13:1.

 

***

 

Новосанжарський «Стандарт» у черговому матчі обласної першості на виїзді зустрічався із гадяцьким «Пслом». Наші футболісти поступилися із рахунком 4:1. Юніори розійшлися миром зі своїми однолітками: 0:0.

Наступна гра відбудеться у Нових Санжарах. 27‑го вересня «Стандарт» удома прийматиме лідера групи, «Дукат» із Селещини. Нагадаємо, що новосанжарська команда займає останню сходинку турнірної таблиці і має в активі лише 2 очки.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2015, 12:30 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації