Вхід | Реєстрація

Михайлюк хоче повернутися в «Сільські традиції»

Михайлюк хоче повернутися в «Сільські традиції»

У понеділок колишній гендиректор свинокомплексу заявив про наміри поновитися на займаній посаді, спираючись на рішення суду.

21 вересня о 8-ій годині ранку на підприємство «Сільські традиції», яке знаходиться в Біликах, прибув Ігор Михайлюк. Чоловік пред’явив керівництву ухвалу суду, згідно якої його мають поновити на посаді гендиректора. Переглянувши папери, Михайлюку відмовили.

Розповідає заступник генерального директора Роман Калатур:

— Ігор Михайлюк керував підприємством із 2014 року. У лютому 2015-го його відсторонили від виконання службових обов’язків, а в квітні звільнили. Ленінський районний суд міста Полтави визнав це рішення незаконним. І Михайлюк прибув із відповідними документами на підприємство. У судовому рішенні від 17 вересня значилося, що на посаді гендиректора підприємства мають поновити не Михайлюка Ігоря Богдановича, а Борисовича. В ухвалі, яку він пред’явив сьогодні зранку, також були неточності. Вона датована 17 серпня. Тобто, судове рішення не набрало законної сили.

Як пояснив заступник гендиректора, на загальних зборах засновників за звільнення з посади Ігоря Михайлюка проголосували 95,5 відсотка присутніх. І всі внутрішньокорпоративні питання вирішуються саме в такий спосіб. На сьогоднішній день в державному реєстрі керівником значиться Юрій Грушевський і жодних змін туди не вносили. Тому, коли керівництво підприємства отримає повний текст рішення Ленінського районного суду, воно буде одразу ж оскаржене.
Крім «Порше Кайена», у якому сидів Ігор Михайлюк, до «Сільських традицій» приїхало ще два легковики. Це викликало побоювання у керівництва. І про візит одразу повідомили кобеляцьких правоохоронців та державну службу охорони. За короткий проміжок часу біля свинокомплексу були і міліціонери на чолі з Володимиром Феданом, і охоронці. Невдовзі Ігор Михайлюк покинув територію підприємства.

За кілька годин стало відомо, що по прибуттю Юрія Грушевського на м’ясокомбінат «Ясні Зорі», котрий знаходиться в Решетилівському районі, невідомі особи в кількості 38 осіб, одягнені в балаклави, увірвалися на територію підприємства й нанесли тілесні ушкодження охоронцю. Вони виламали кілька дверей на м’ясокомбінаті. Після прибуття на місце події міліціонерів ці особи покинули територію «Ясних Зорь».

Роман Калатур припускає, що спроба рейдерського захоплення м’ясокомбінату проводилась за вказівкою Ігоря Михайлюка. Оскільки він також був там помічений. Хоча колишній гендиректор «Сільських традицій» не має жодного відношення до м’ясокомбінату.

Пізніше його автомобіль знову з’явився біля свинокомплексу. Але, не зупиняючись, проїхав повз підприємство.

Щоб попередити можливі правопорушення кобеляцькі міліціонери чергували біля «Сільських традицій» до вечора.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2015, 15:38 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Ясные зори / 30 вересня 2015, 13:47
полное освещение данного события и видео можно посмотреть по ссылке:
Посилання на www.liveleak.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації