Вхід | Реєстрація

«У Кобеляках вистачає занехаяних місць»

«У Кобеляках вистачає занехаяних місць»

Громадський активіст Микола Теренін нагадав місцевій владі про болючі місця в Кобеляках.
Зробив він це у досить цікавий спосіб. Микола Валерійович запропонував кореспондентам «ЕХО» зустрітися поряд із залишками мануальної терапії. Як відомо, цей комплекс будувався ще за часів Радянського Союзу, але так і не був введений в експлуатацію.

Під час зустрічі громадський активіст тримав у руках плакати з написами: «Злочин влади», «Ганьба влади». Він пояснив:

— У чому заключається злочин влади. На початку 90‑х років будівництво мануальної терапії було майже завершено. Жоден місцевий керівник, починаючи з Володимира Чернявського і завершуючи Олександром Ісип, не потурбувався про його збереження. Навпаки, закривали очі, коли його руйнували. Цей об’єкт є відображенням того, що за роки незалежності сталося з нашою країною.
Микола Теренін вважає, що мануальну терапію можна було зберегти, передавши її на баланс міста. Із однієї лише оренди місцевий бюджет отримував би значні прибутки.

— Що я маю на увазі під ганьбою, — продовжує активіст. — Справа в тому, що міський голова таки зумів перепродати мануальну терапію. Точніше те, що від неї залишилося. Власника будов не можуть знайти. Та від мануальної терапії фактично нічого й не залишилось. Земля під нею — кобеляцької громади. Тільки ніхто не планує прибрати цю територію, яка перетворилась на звалище. Оце вам і ганьба. Як можна продавати споруди, а потім не знати, із кого за них спитати?

Микола Теренін вважає, що саме цю територію потрібно було передавати під реабілітаційний центр:
— Залучившись підтримкою району, можна навести лад на території «мануалки». Якщо такий центр, звичайно, усе ж з’явиться в місті.

Та не лише занедбаність цього об’єкту хвилює громадського активіста.

— На жаль, у Кобеляках вистачає занехаяних місць. «Візитною» карткою міста є в’їзд на територію автостанції. Люди, які вперше проїжджають нашим райцентром, отримують «незабутні» враження від цього місця. Також на всі Кобеляки «красуються» колишнє приміщення кафе «Молодіжне», будівля пожежної частини та гаражі в ліцеї.

На завершення розмови Микола Теренін припустив, що все ж ці закинуті об’єкти зможуть принести користь місту. Можливо, сюди потрібно запросити режисерів для зйомок гостросюжетних фільмів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2015, 10:12 | Кобеляки | Суспільство
1. сонін / 26 вересня 2015, 08:21
Колику,а ти нічого не перепродав з мануалки?Що ти зробив для усунення недоліків,крім трендежа?Візьми косу,мітлу,а інші підтягнуться.Сьогодні й розпочни.
2. Костя / 26 вересня 2015, 10:06
От находяться люди , які готові щось лизнути.До Миколи є претензії , він ще й досі не прибрав хатнища біля нафтопроводу , але справа не в тім. Той центр мануальної терапії , є позором для влади , саме ті , хто був ї є при владі , звідтми ворували , через що його так дешево віддали Полтавським ........ , а ті . що було потрібне , забрали , а те що лишилось ,майже нікому не потрібне і влада вмиває від нього руки.Скільки мільйонів там розкрадено.Тепер там Радік керує , розвозять кому що треба.А владі там красти вже нема чого , тому і перетворюють в смітник.
3. сонін / 26 вересня 2015, 12:27
Не даси посадять,а так ,що воно ж не особисте
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації