Вхід | Реєстрація

На день села у Василівці ніхто не нудьгував

На день села у Василівці ніхто не нудьгував

Минулої суботи більше сотні василівців зібралися біля сільського клубу, щоб разом відзначити свято свого населеного пункту.

Першою з цією подією їх привітала завідуюча закладом Наталія Кошлата, яка за сумісництвом була й ведучою заходу. Василівський сільський голова Микола Блискун, у свою чергу, поздоровив односельців із днем села. Він коротко розповів про історію Василівки і наголосив, що найбільшою цінністю будь-якого населеного пункту є його мешканці.

— У нашому селі живуть працьовиті люди, — говорить Микола Вікторович, — яким також хочеться відпочити від буденних справ. От для цього ми влаштовуємо такі свята.

Наталія Кошлата разом із Миколою Блискуном подякували військовослужбовцям, які боронять цілісність держави, та вручили їм подарунки. Не оминув Микола Вікторович своєю увагою і найменших жителів Василівки, котрих він порадував м’якими іграшками.

Завідувач сільським клубом розповіла про життя села, про його нещодавно створені й досвідчені сім’ї, про найстарших жителів, а також назвала імена жінок, яким присвоєне звання «Мати-героїня».

Довгих і щасливих років життя односельцям побажала директор школи Ольга Лук’янченко.
Власні вірші для присутніх декламували Надія Шептуха і Наталія Ніколенко, учениця 9‑го класу Василівської школи. А музичні номери для гостей заходу звучали у виконанні гурту «Іванівські куми».

Поряд із клубом на імпровізованій кухні вирував свій концерт. Його шеф-диригентом був Леонід Горденко, якому допомагали Анатолій Ніколенко, Сергій та Юрій Лісні. Леонід Семенович готував для гостей свята свою фірмову шурпу. Інші чоловіки займалися приготуванням не менш важливої страви — плову. Василівські господині також прийшли на свято не з порожніми руками. Від асортименту приготованих страв столи ледве не ломилися. І після перегляду святкової програми присутні мали змогу поласувати ними.

Та на цьому святкове дійство не завершилось. Увечері на василівців чекала святкова дискотека з різноманітними конкурсами й розвагами, на яку зібралося ще більше відвідувачів.

Як повідомила Наталія Кошлата, фінансову допомогу у проведенні дня села надала агрофірма «Добробут», місцеві одноосібники та приватні підприємці:

— Хотіла б подякувати родині Ніколенків, які активно допомагали в підготовці міроприємства. Узагалі, вдячна всім, хто долучився до цього дійства. Сподіваюсь, що жителі та гості Василівки залишилися задоволеними.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2015, 10:37 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації