Вхід | Реєстрація

У Крутій Балці місцевий житель ховав у сумці пістолет

У Крутій Балці місцевий житель ховав у сумці пістолет

Щоправда, не бойовий, а стартовий. Його виявили під час огляду працівники карного розшуку Новосанжарського райвідділу міліції.

У ході проведення операції «Зброя та вибухівка» працівники карного розшуку проводили огляд господарства жителя села Крута Балка. Серед особистих речей 35‑річного чоловіка вони помітили сумку, яку він постійно носив із собою. А у ній незабаром виявили стартовий пістолет. Цей речовий доказ вилучили та передали на експертизу. А проти громадянина Н. порушили кримінальне провадження за статтею 263 ч. 1 КК України. Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

— Хочу звернутися до мешканців Новосанжарського району, — говорить начальник райвідділу міліції Сергій Бейгул. — Якщо у вас зберігається незареєстрована зброя чи набої до неї, ви можете добровільно її здати до райвідділу міліції, чим уникнете кримінального покарання.

Нагадаємо, що 20‑го вересня Президент України Петро Порошенко озвучив свою позицію щодо петиції, підписаної 25-ма тисячами громадян України. Він повідомив, що, згідно опитувань, 82% українців виступають проти закону, що дозволяє вільне володіння зброєю. Бажаючим ходити із автоматами чи пістолетами президент порадив звернутися до військкоматів і поїхати до зони АТО.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2015, 14:30 | Нові Cанжари | Кримінал
1. Юра / 26 вересня 2015, 00:01
Так стартовий пістолет якщо його не зробили бойовим це що протизаконно? На скільки я знаю то це лише пугалка від собак які нападають! і ним можливо налякати а куль він не має! Чи може я не так зрозумів? може травматичний?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації