Вхід | Реєстрація

«Проголосуєте за Зінченка ще на рік — обіщяю не печатать свої статті!»

«Проголосуєте за Зінченка ще на рік — обіщяю не печатать свої статті!»

17‑го вересня відбулася позачергова сорокова сесія районної ради шостого скликання, на якій депутати перерозподілили кошти цільового фонду та вдруге не проголосували за продовження трудового контракту з директором інформаційного центру «Новосанжарщина».

Засідання починається о 10:00. Цього разу присутні 40 депутатів з 58 і запрошені (керівники організацій, установ та інші). На розгляд депутатів виносять перелік об’єктів, які будуть фінансуватися з додаткових 100 тисяч цільового фонду соціального розвитку. Питання вирішується швидко, без заперечень та пропозицій, одноголосно. Загалом перші три питання, які стосуються бюджету, розглядають досить швидко. А от четверте займає понад півтори години. Голова ради Геннадій Супрун повідомляє, що Борис Федоренко та ще 19 депутатів подали звернення про повторний розгляд питання продовження контракту із директором Інформаційного центру «Новосанжарщина» Олександром Зінченком. Нагадаємо, що рада розглядала це питання 12‑го серпня і тоді рішення не було прийнято. Борис Федоренко одразу пропонує висловити свою позицію щодо даного питання голові районної ради. На що той відповів:

— Ще десять хвилин і Ви почуєте і побачите мою позицію!

І пропонує висловити думку з цього питання присутніх депутатів.

У залі встає з місця Володимир Замула:

— Згадайте про свою совість і давайте відкинемо статті про мене. У мене є що показати. Це стосується і необ’єктивного висвітлення подій у Соколовій Балці. Нічого правдиво не висвітлено. Газета працює на замовлення. Відомо, що завше, коли думка редактора не співпадає з думкою автора допису, стаття не друкується. Або якщо друкується, то факти у ній перекручуються. Чого вартий випадок, коли лист пенсіонерки просто передали в руки тому, про кого писала жінка в газету. І після цього їй погрожували і лили всякий бруд!

За критикою редактора лунають і слова підтримки. Зокрема, виступає колишній голова ради Володимир Левицький:

— Коли я був головою районної ради, то в мене теж були конфліктні питання, які стосувалися газети. Але ми говорили і, врешті, знаходили компроміс. То чому б не знайти порозуміння зараз?
На що Геннадій Супрун відповідає:

— Давайте будемо чесними. Після останньої сесії ми спілкувалися з Олександром Вікторовичем, але ніяких позитивних змін за цей час у роботі газети не відбулося.

Із залу лунає кілька пропозицій, щоб перед депутатами виступив сам директор Інформаційного центру.

Через кілька хвилин Олександр Зінченко вже виступає із трибуни:

— Коли я прийшов у 2006‑му в газету, то в редакції бігали миші і був один комп’ютер. Зараз у кожного працівника є комп’ютер, є меблі, зроблено ремонт. При цьому ми виживаємо, а не живемо. Була 16‑сторінкова повноколірна газета. Зараз друкуємося в одному кольорі, бо не маємо можливості окуплятися. Нашими послугами користувалася і райдержадміністрація, але й досі не заплатила за друк матеріалів. Ми не маємо боргів перед працівниками, хоч державне фінансування, на жаль, слабке. Працівників через те у нас троє і боїмося брати нових, бо не знаємо, чи зможемо платити щомісячну зарплату.

— Три посади, говорите? — уточнює Геннадій Супрун. — А я по діагоналі читаю — чотири. Борис Федоренко більше пише, ніж редактор! (Має на увазі, що депутат Борис Федоренко чи не єдиний з усього складу ради друкує матеріали про себе в газеті. — Авт.)

На це Олександр Зінченко відповідає:

— Ми до всіх депутатів ставимося однаково. І якби хтось інший приносив статті, то ми б теж друкували. А це ж таке: хтось більш активний, а хтось більш інертний.

У гарячому обговоренні ситуації Геннадій Супрун підкреслює:

— Ну, це ж газета районної ради, а не Бориса Васильовича!

Депутат Віктор Дубович на ситуацію реагує так:

— Мені навіть неприємно тут знаходитися. Мені і всім зрозуміло, що зараз відбувається з’ясування особистого конфлікту, Вашої особистої неприязні! (звертається до Супруна. — Авт.).

Втручається в розмову зі своїм питанням і Володимир Левицький:

— А районна рада подавала офіційне подання про незадоволення Вашою роботою?
— Ні, — відповідає директор інформаційного центру. І уточнює позицію видання щодо ситуації в Соколові Балці. Мовляв, газета не займає якоїсь сторони, а друкує те, що приносять люди.
На ці речі гостро реагує Володимир Замула:

— Та все розказуйте! Я розумію, що у Вас немає ні до мене поваги, ні до кого. Друкуєте ж з однієї сторони, що «бабка сказала», а коли звернеться інша, то треба аргументи, докази. І не треба перепихати на інших вину та ховатися за чужими спинами!

У залі витає нотка втоми і нетерплячості.

— Я вже їсти хочу! — жалібно говорить один з депутатів.

Та після цього виступає ще Борис Федоренко:

— Я тіряю ніть. Я не внікаю, ви мене перші зацепили, обізвавши мєнтом, а ми з вами колєги. Да і друкують мене разні газети. Напрімєр, «Урядовий кур’єр»…

Потім пропонує: якщо колеги не підтримують п’ятирічний контракт, то принаймні нехай дадуть попрацювати редактору інформаційного центру ще рік. А потім уже з місця додає:

— Єслі проголосуєте за Зінченка ще на рік, то обіщяю: не буду печатать свої статті!

Ось і довгоочікуване голосування. Та депутати не голосують за продовження трудового контракту з Олександром Зінченком ні на п’ять років, ні на рік.

Борис Федоренко так і не дочекався остаточного результату голосування і вийшов із зали.


Автор: Роза ТУМАНОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2015, 17:32 | Нові Cанжари | Політика


1. Степан / 25 вересня 2015, 10:21
Треба пичатати шо получшало.шо жити стало лучше.гроші харашо добавлять получати і пенсію.а то всі занімаюця сепаратизмом.треба пичатати шо внуки виїдуть у європу
2. Микола / 25 вересня 2015, 11:17

Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
3. Адекватний / 25 вересня 2015, 12:36
1.Степан
«Треба пичатати шо получшало.шо жити стало лучше.... шо внуки виїдуть у європу»

Стьопа не переживай, буде вам і бєлка буде і свисток. Свисток буде чорний і необрізаий.
4. Степан / 25 вересня 2015, 14:38
Якби тобі скотині сепаратисту отим чорним немитим та й заткнути рота.задовбав уже.іди до свого путіна.йому розказуй про своїх неорізаних миздобулів.а нам воно ненужне.наші внуки скоро виїдуть у європу.а нам піднімуть пенсію
5. місцевий / 25 вересня 2015, 18:25
Стало зрозуміло,чому редактор не сподобався новій владі Супруну,який тепер пляше під дудку колишніх регіонів,навіть Замулу позвав,який ніколи не ходив на сесію,щоб зіграв першу скрипку.Мабуть тому проблеми Соколової балки так і вирішуються,бо Замула то сільського голову купив,тепер Супруна.За що боролись на те і напоролись
6. Оксана / 25 вересня 2015, 20:24
Невже Юля Тимошенко так навчила Супруна боротися за свободу слова.Спочатку захватим газету,почту,вокзали,а потім владу
7. Світлана / 25 вересня 2015, 22:21
І тепер хтось голосуватиме за Батьківщину? А де тоді політичні принципи? Вони ж учора боролись проти регіоналів, а сьогодні з ними об’єднались? А Юля про це знає? Дурдом якийсь. Таке хіба в Санжарах може бути...
8. Адекватний / 25 вересня 2015, 22:38
4.Степан
«іди до свого путіна.йому розказуй про своїх неорізаних миздобулів.а нам воно ненужне.наші внуки скоро виїдуть у європу.а нам піднімуть пенсію»

Стьопа, миздобули і обрізані і необрізані, то твої симпатії. Що ти на других звертаєш.
9. Оксана / 26 вересня 2015, 08:58
Голосуватимуть,то їх за Яника примушували голосувати,щоб зберегти свій бізнес,а селянам говорили що про них печуться, Тепер говорять знову що селянам так буде краще,щрб зберегти знову своє.Супрун борець і фанат Юлі тягав по центру селища за галстуки регіоналів,під крики Ганьба, а тепер їм заворачує галустики і завязує шнурочки.От іще демократ-більше домкрат,щоб зберегти своє крісло,продав партію
10. Семен / 26 вересня 2015, 09:00
Мені цікаво,за скільки Супрун продався Лебедину,так як Джала,?Зараз по новому курсу долара, чи по старому
11. гість / 26 вересня 2015, 11:33
І не тільки таке може в Санжарах бути наприклад селищна рада грамоти вручають начальству які штани протирають у селищній та на машинах роз"єжають ,а робочі вкалують як ішаки особливо обидно за дівчат на екологічних каретах вони вкалують хотя би їм дали ті грамоти що дали Івашині та Сімейсько .
12. сич / 26 вересня 2015, 11:35
лебедин-член кпрс,наша Украіна,пртія регіонів,Батьківщина ....Жах.Головне свій бізнес,а підкого лягати йому всерівно.
13. воха / 26 вересня 2015, 12:01
правильно за грамоти.самі своіх нагороджують,які підносять та заносять ,простих людей не бачать,за рахунок яких виізжають,просто якась в селищній раді прости..туція
14. Скорік / 26 вересня 2015, 19:43
12.сич
«простих людей не бачать,за рахунок яких виізжають,просто якась в селищній раді»

Пока що ви,су...ки за рахунок людей живете,прості пі...д ри.
15. Істина / 26 вересня 2015, 20:10
Грамоти треба було дати Пазючці,Курилихі,Паршевлюку,можна ще тому мєнту з фотки,борці за "правду" довбані.Прикриваються заботою про людей,а самі рвуться до кормушки.
16. Оксана / 26 вересня 2015, 22:36
Істина,так візьми і прорвись до кормушки,і покажи заботу про людей,а не сиди тут і строчишь.Там к\уже кормушки не має, Ви її з Рекою роздирибанили
17. мужик / 27 вересня 2015, 09:00
Супрун призначив Жаботинського,виконувати обовязки,цей уміє ублажати владу,не тільки на папері.Видно не так потрібна газета і в ній правда.Уже видно,хто виступав проти Зінченка на сесії,стали вихвалять-Красюка...Редактор "лохмач",навіть встиг інтервью взяти в Лебедина,невиходячи мабуть з кабінета Супруна,тепер газета стала Бютівська
18. Істина / 27 вересня 2015, 11:43
"Строчишь,роздирибанили,уже"-відомий почерк і "крилаті вислови".Як там:"тіряю ніть"?Чи оце:"абирвалг,абирвалг",теж твоє?Внікаєш?Удачі в "Урядовому кур"єрі"!
19. гість / 28 вересня 2015, 09:09
Ще йне така прости..туція в селищній як кажуть нема участків воїнам з ато не хай віддадуть свої ті що понахапували біля сатп та санаторія в тому числі і з адміністрації плюс те що плачуть нема грошей на інструменти та спецодяг що робочі самі собі купляють.
20. гість / 28 вересня 2015, 10:30
21. гість / 28 вересня 2015, 10:36
Ще таке питання наскільки я пам"ятаю обіцяли в районі автоколони зробити дитячий майданчик це було на попередніх виборах і вже ось вибори,а дитячого майданчика немає,а на капличкі вироби з металу є з чого зробити і майданчик під них забетонувати гроші є а майданчик для дітей коштів немає щоб зробити.
22. депутат / 28 вересня 2015, 11:55
Федоренко _ ніколи і ніде не досягав успіхів,тому що думка громади для нього значить менше ніж ого особисті амбіціі,тому роблю висновок,що в ра раді він випадково(пригадайте скільки за нього віддали голосів виборців)
23. гість / 28 вересня 2015, 12:09
Я так само про це думаю
24. місцевий / 28 вересня 2015, 13:03
депутату,було б краще,ніж рахувати чиїсь успіхи,поки є ще час зареструватись у любій виборчій комісії,проявити амбіції і вибратись,хоч до сільської ради.
25. гість / 28 вересня 2015, 13:53
Я запитаю тебе які в тебе заслуги я дав посилання про те що яким дають людям грамоти а не працівникам які це все роблять читай коменти вище і завидки мене не беруть я просто співчуваю працівникам які при темперетурі +50% та -30% ідуть іпрацють на сонці а вони просижуються в кабінетах де працюють кондиціонери і їм що за це грамоти давати я так зрозумів.
26. місцевий / 28 вересня 2015, 15:05
повністю згоден гість,ще дивно що вони ще працюють і роблять
27. Пупкін / 28 вересня 2015, 15:58
Шановна громадо що ви пишете за такого золотого чоловіка Запамятайте це майбутній мер Нових Санжар.
28. гість / 28 вересня 2015, 20:16
Хто Зінченко чи Федоренко мер Нових санжар?
29. Ярема / 28 вересня 2015, 20:28
Супрун дав дорогу Курилихі,думає,що на тарифах заїде в селищну раду.Не багато там дійсно тих кандідатів,кому потрібні Нові Санжари,а можливо тільки дійсно Федоренко
30. гість / 29 вересня 2015, 12:43
А що це не пишуть про кандидатів на голів сільських рад.
31. Світлана / 29 вересня 2015, 17:06
Неужели Александр Зинченко, уважаемый мною журналист с многолетним стажем, всерьез считает, что существуют свобода слова и независимая пресса? Тогда позволю себе напомнить ему слова Джона Свинтона, бывшего руководителя редакции газеты "Нью-Йорк таймс". На банкете в его честь кто-то предложил тост за свободную прессу. Свинтон пришел в ярость, заявив: "Сегодня в Америке нет такой вещи, как независимая пресса. Ни один из вас не осмелится написать, что думает. А если и осмелится, то заранее зная, что в печать это не попадет. Мне платят, чтобы я держал язык за зубами. Вам платят за то же самое. И любой из вас, кто будет настолько глуп, что напишет честную статью, будет вышвырнут на улицу. Работа журналистов - уничтожать истину, стелиться, извращать, очернять; лебезить и продавать свою страну и свою расу за хлеб насущный! Мы - инструменты и слуги богатых людей, стоящих за кулисами. Мы - марионетки; они дергают за ниточки, а мы пляшем. Наши таланты, способности и жизни принадлежат им. МЫ - ИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНЫЕ ПРОСТИТУТКИ!"
К сожалению, Зинченко стал примером того, как за смелые статьи против власти можна оказаться за порогом редакции. Ведь насколько я понимаю, уволили его не рядовые читатели, а депутаты. Каждому из них по большому счету нас...ть на рядового читателя, поскольку сами на газету денег не дают и она существует за счет читательской аудитории. Но кадровые вопросы решают все-таки они - руководители-миллионеры.
32. Метр / 29 вересня 2015, 17:27
К сожалению Светлана права,.его действительно убрали зажравшиеся миллионеры,которые прячут свои наворованые богатства по разным углам-Красюк-пилорамщик,который уже напилил леса не наодин миллион,Замула-фасовщик,который нафасовал на на скважинах ангглийськой компании,Кожухаренко,дерибанщик-который отжала лагерь у покойного директора и теперь,на детском питании и путевках зарабатывает деньги ,да и другие господа Лебедина,которых теперь хвалят в газетах,как они справились с Зинченко,что он не так писал об этих суках, которые попрятались после майдана в шкуры региональные, а теперь перекрасились и одели новые наряды и ложили на людишек,которых постояненно имею. Думаю, что к ним очередь дойдет, с мотря только из чего она будет
33. Ярема / 29 вересня 2015, 17:45
Саме прикольно,що РОза Тумаманова,зразу на депутата областной ради вибираэться,чого мелочиться.Чоловік з жураналІСТА в головою РДА,не напрягаючись в трудовій діяльності,тут теж можна. Головне з якою політичною силою вибиратися.Била ж страна,как страна, теперь страна идіотів
34. Петлюрівець / 29 вересня 2015, 19:22
32.Світлана
«Работа журналистов - уничтожать истину, стелиться, извращать, очернять; лебезить и продавать свою страну и свою расу за хлеб насущный! Мы - инструменты и слуги богатых людей, стоящих за кулисами. Мы - марионетки; они дергают за ниточки, а мы пляшем. Наши таланты, способности и жизни принадлежат им. »

Ось дійсно пише Людина правду!Спасибі Вам Світлано !Частіше пишіть... для нас це важливо.
35. Роб Боб / 29 вересня 2015, 20:18
Зінченка прибрали неодноголосно,більшість проголосувало проти нього,але були й ті ,хто його підтримав.Цікаво знати розклад.
34.Ярема
«Саме прикольно,що РОза Тумаманова,зразу на депутата областной ради вибираэться,»
Я теж люблю гумор:)
Ярема,а ти чого не балотуєшся,виберуть рви собі св"язки на сесії,а може ще одного буса купиш,в Кириловку пляжників возити .От тільки податки платити прийдеться,незвично для тебе,правда?Чи ти не той Ярема?
36. Пупкін / 30 вересня 2015, 10:40
Ви з ума посходили ідіть на вибори Там правда хто заслужив того і виберуть тільки виборчі дільниці спостерігачами перекрийте
37. Пупкін / 30 вересня 2015, 10:43
Що не так скарга від спостерігачів і в гуманний
38. Сват / 30 вересня 2015, 20:47
Саме цікаве те, що Зінченка ніхто не звільняв,ніхто не горлосував про непродовження контракту, більше депутатів проголосували про прродовження контракту на 5 років, ала не набрали необхідної кількості голосів для прийняття рішення. Відсторонення Зінченка від посади незаконне , розпорядження голови ради нікчемне і не затверджене радою. Куди дивиться прокурор, чи газет не читає?
39. Ярема / 30 вересня 2015, 21:15
Не прокурор,а прокурорша..Мабуть туди,куди і Река.Депутати,як барани,не зрозуміли,що і зробили.Для чого їх знову таких вибирати.Ще добавлються туди Павлюченки,Курили,Пазючки, Моцаки,нам просто буде весело,все це споглядати
40. Роб Боб / 1 жовтня 2015, 03:41
38.Пупкін
«Саме цікаве те, що Зінченка ніхто не звільняв,ніхто не горлосував про непродовження контракту, більше депутатів проголосували про прродовження контракту на 5 років, ала не набрали необхідної кількості голосів для прийняття рішення. Відсторонення Зінченка від посади незаконне , розпорядження голови ради нікчемне і не затверджене радою. Куди дивиться прокурор, чи газет не читає?
40. Ярема / 30 вересня, 21:15 Вставити цитату
Не прокурор,а прокурорша..Мабуть туди,куди і Река.Депутати,як барани,не зрозуміли,що і зробили.Для чого їх знову таких вибирати.Ще добавлються туди Павлюченки,Курили,Пазючки, Моцаки,нам просто буде весело,все це споглядати
»

Колись напишеш мемуари Борис Василович.Думаю будуть не нудні.
41. Роб Боб / 1 жовтня 2015, 04:13
порно
42. Світлана / 1 жовтня 2015, 11:44
С удовольствием прочла на сайте "Інфо-Санжари" статью Зинченка о ходе той сесии. Намного шире и понятнее освещено, чем здесь. Выходит, его действительно сняли руководители-миллионеры за то, что не умел молчать. Нет, я не защищаю Зинченка, просто у Розы Тумановой меня озадачила фраза: "На що Геннадій Супрун відповідає: — Давайте будемо чесними. Після останньої сесії ми спілкувалися з Олександром Вікторовичем, але ніяких позитивних змін за цей час у роботі газети не відбулося". Действительно, давайте будем чесными и расскажем читателям, какие же надежды Супруна не оправдал Зинченко, если нет речи о его финансово-хозяйственных делах? В его статье можно найти на это ответ. Выходит, не договорились, что Зинченко будет молчать, прекратит критику хозяев мира сего, за то и поплатился! Тогда извините, господа, но никакой демократии у нас нет и нынешние руководители района ничем не отличаются от предыдущих, даже намного хуже. Они действуют открыто, лукавят нагло, демонстрируют смело, что могут кому-то закрыть рот и навязать свою позицию. Это по крайней мере обясняет то, почему Супрун, вчерашний критик регионалов, сегодня без зазрения совести взял этих регионалов под свое политическое крыло. Почему в едином желании отстранить Зинченко от журналистики обьединились вчерашние враги - Замула и Харченко (хотя насколько мне известно, врагом Замулы был не лично Харченко, а его хозяин Лебедин). Почему, наконец, Супрун назначил т.в.о. редактора глубокого пенсионера Жаботинского, выбросив на улицу еще далеко не старого Зинченка. А чтобы не допустить к рядовым читателям в период выборов хотя бы какой-то доли правды! Поэтому наша задача снять маски с этих людишек и оценить их действия на выборах. Помня, к чему стремятся все эти крысюки, замулы, супруны, бульбахи и харченки с ними...
43. Проходив мимо / 1 жовтня 2015, 13:17
Агов, Світлано, а мені чомусь здається, що Метр - це твій черговий псевдонім. А справжнє ваше із цим метром прізвище - Зінченко. Той Зінченко, що завзято лизав дупу Лебедину і ні фіга ніколи нікого із тих хто при владі не зачіпав всерйоз. А щоб не звільняли із посади депутати, то організуй Толя свою газету. тим більше, що із 2016 року їх повинні б нарешті роздержавити.
44. Світлана / 1 жовтня 2015, 13:47
Здрасте мордасте! Как говорится, проходил мимо - проходи. Хотела бы быть Зинченко, но увы... Даже не знакома с ним лично, хотя кое-что из его публикаций читала. А то действительно могла бы посоветовать организовать свою газету, почему бы и нет? Только, кажется, Зинченка зовут не Толя...
45. Світлана / 1 жовтня 2015, 13:56
Кстати, для примера хочу процитировать комментарий некоего Саши Ставицкого к статье Игоря Филоненка "Підгузки, вибори і ведмеді". Так вот, он пишет: "Біда наша в тому, що кожний із нас вважає себе самим мудрим і ніяк не допре, що поки оці відомі будуть крутитися у владі, ніяких змін на краще не чекати. Вони кожного разу будуть міняти ПІДГУЗКИ, дурачитимуть нас, звинуквачуватимуть у всих гріхах тих же невідомих, і продовжуватимуть паразитувати. Пордивіться, хто зараз у списках, одні і ті ж особи, дехто з них скоро рачки, але лізтиме в депутати. Є такі, кому вже за 60, а всерівно пруться. Їм страшно відійти в сторону від влади, вони присосалися, як п’явки.Оце саме страшне, що народ ніяк не прозріє". Браво Саше! А к вам, господа, проходящие мимо, вопрос: когда же наконец прозреем?
46. житель / 1 жовтня 2015, 19:07
Не зрозуміло,що рухає цими людьми, що лізуть у списки, висунилися в селищну Раду,Долина бувший голова РДА,наживався на нефтяних скважинах,та роздачі землі,Павлик ,який з тоїж торгової точки ,що і Долина,піонерський лагерь "Зміна" пішов з молотка,Курило Галина,в такому віці прозріла,стала активно політична,вирішила карєру зробити в селищній раді..не можуть дати дорогу іншим,які можуть щось зробити для молоді,яка не забезпечена майбутнім
47. Роб Боб / 1 жовтня 2015, 20:10
48.житель
«,Курило Галина,в такому віці прозріла,стала активно політична,вирішила карєру зробити в селищній раді..»

Курило балотується в селищні голови?:)Цирк і годі!А Долина Т.К.не хоче померствувати ,то якраз дві зміюки,одна іншої варта.
48. Петлюрівець / 1 жовтня 2015, 20:22
48.житель
«Не зрозуміло,що рухає цими людьми, що лізуть у списки, висунилися в селищну Раду,Долина бувший голова РДА,наживався на нефтяних скважинах,та роздачі землі,Павлик ,який з тоїж торгової точки ,що і Долина,піонерський лагерь "Зміна" пішов з молотка»

Хто з тих що лізуть у депутати пішов добровольцем на Донбас чи служив як мобілізований ? Тільки люди які захищали Украіну від путінських посіпак мають моральне право бути обрані депутатами і головами відповідних сільських і міських рад !
49. погар / 2 жовтня 2015, 07:11
Вони будуть палити шини на клумбах,ставити розтяжки під радами,блокпости між селами,щоб не було ностальгії по Майдану і Донбасу.Мій побратим завів щей посестру
50. Адекватний / 2 жовтня 2015, 09:57
51.Скорік
«Ми вже маємо половину верховної ради побудовану за таким принципом.І що? Тобі краще жити стало?»

Та він тут на ставці, поради роздає свідомим. Йому чим гірше, тим краще. Вони спочатку укомплектували органи влади майдаунами, тепер атошниками.Їм це на руку. Чим дурніші будуть у владі тим їм краще.
51. Петлюрівець / 2 жовтня 2015, 11:15
51.Скорік
«Ми вже маємо половину верховної ради побудовану за таким принципом.І що? Тобі краще жити стало»

Демагогія...У ВРУ 450 депутатів , назви 225 що воювали на Донбасі.Я думаю що Скорік є нині дічим депутатом або головою сільради і хоче бути знову обраним.А якщо були б обрані люди які дивилися в очі смерті в боях з сепаратистами то зміни на краще відбулися швидко.
52. місцевий / 2 жовтня 2015, 11:47
На що чепуху молоти,кому ті сільські ради потрібні з їх депутатами, людей туди не загонеш, кандидати самі умовляють людейц,щоб хтось зареєструвався.Вони цієї фігні наїлися.І так там мозгів не має, ще поставте Розу Туманову, разом з Паршевлюком, уже в адміністрації такі наробили.Все хочуть довести до хаосу,тоді робити перересподіл.Таких баранів тільки використовують і дергають зверху за віревочки,
53. Скорік / 2 жовтня 2015, 13:25
54.Петлюрівець
«.Я думаю що Скорік є нині дічим депутатом або головою сільради і хоче бути знову обраним.А якщо були б обрані люди які дивилися в очі смерті в боях з сепаратистами то зміни на краще відбулися швидко.»

Яким органом ти думаєш?Нафіга мені те депутатство?Щоб соплі за сусідами підбирати?Чи для чого те головування?Я ж не попрошайка,то дай на день села,то дай на мотокосу.та й хлопці що поприходили з АТО зовсім різні,є герої,а є й алкаші хронічні,так що не ідеіалізуй.А принцип обрання сільських голів (був чи не був в АТО)дурний.
54.Петлюрівець
«Демагогія...У ВРУ 450 депутатів , назви 225 що воювали на Донбасі.»
Почитай в інтернеті майже кожен вчора з передової,фото в камуфляжі,АК в руках, а поряд обов"язково БМП.
54. Петлюрівець / 2 жовтня 2015, 16:47
56.Скорік
« й хлопці що поприходили з АТО зовсім різні,є герої,а є й алкаші хронічні,так що не ідеіалізуй.А принцип обрання сільських голів (був чи не був в АТО)дурний.»

Думаю що всі розуміють що я не агітую обирати схильних до алкоголю чи безграмотних людей.А щодо АТО то якщо серед нині діючих депутатів і голів сільських рад уже є люди що захищали Украіну на Донбасі то іх обов’язково треба переобрати.
55. Ато / 2 жовтня 2015, 17:24

Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
56. Петлюрівець / 2 жовтня 2015, 20:23
58.Ато
«Хіба грамотна людина поїде вбивати собі подібних.»

Дякуючи добровольцям і Коломойському та нашим мобілізованим землякам план Путіна про створення так званоі "Новоросіі" був провалений.І тільки ці люди зможуть навести лад в нашій краіні.
57. Ато / 2 жовтня 2015, 21:55
59.Петлюрівець
«
Дякуючи добровольцям і Коломойському та нашим мобілізованим землякам»

Вашим землякам пора вже вйобу..ать в землю обітовану і не тероризувати тут дурних українців.
58. паравоз / 12 жовтня 2015, 12:07
Треба обирати Б. Федоренка,він і в АТО був і ментом працював- знае закони і вміє боротись з корупцією!!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації