Вхід | Реєстрація

Юніори «Стандарту» перемагають у рідних стінах

27‑го вересня новосанжарська команда з рахунком 2:1 обіграла однолітків із селещинського «Дуката».

Нагадаємо, що у трьох останніх матчах новосанжарські юніори не поступалися. Цієї неділі їм вдалося не лише продовжити безпрограшну серію, але й отримати три очки.

Кілька гострих моментів новосанжарські футболісти створили вже у першому таймі. Проте відзначитися не вдалося ні господарям, ні гостям. Але юніорам «Стандарту» вдалося провести гольову атаку одразу на початку другого тайму. Мирослав Коляда, який щойно вийшов на заміну, виклав м’яч, як на блюдечку, Олександру Лаврику. І той не схибив: 1:0. Ще за кілька хвилин Коляда у центрі поля, відбираючи м’яч, ударив по нозі одного із суперників. Той вирішив, що наш півзахисник ударив його навмисно, і поліз у бійку. Суддя розібрався швидко: Коляда отримав «жовту», гравець суперників — «червону». І «Дукат» залишився в меншості. Здавалося, зараз «Стандарт» без проблем дотисне суперника. Проте вийшло навпаки. Гості пішли вперед і на деякий час притисли господарів до їхніх воріт. У одному з епізодів голкіпер «Стандарту» Максим П’явка дивом відбив удар головою у верхній кут. Утім, він не виручив після подачі з кутового. М’яч ковзнув по перчатках воротаря і опустився йому за спину — на голову гравцю гостей. А той скинув круглого у ворота: 1:1.

На щастя, новосанжарські футболісти не зупинилися і зуміли проявити характер. Команда пішла вперед, заробила кутовий і забила гол. Точніше, змусила зробити це суперників. Мирослав Коляда відмінно подав із кутової позначки, а хтось із захисників «Дуката» зрізав м’яч у власні ворота: 2:1.
На радість уболівальників, футболісти «Стандарту» залишили поле у якості переможців. Насправді, від перемог у Нових Санжарах вже встигли відвикнути.

***

Не зуміли порадувати виграшем гравці старшого «Стандарту» і цієї неділі. На перемогу складно було сподіватися, адже новосанжарці грали з лідером своєї групи. «Дукат» двічі відзначився у воротах господарів і, схоже, заспокоївся на досягнутому. Новосанжарці зуміли відповісти голом Євгена Нестеренка, але звести матч бодай до нічиєї не зуміли: 1:2.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації