Вхід | Реєстрація

Володимир Федан: «Над розкриттям звірячого вбивства працює весь особовий склад райвідділу»

Начальник Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ розповів про хід розслідування резонансної події.

На минулому тижні в райцентрі сталося одразу дві резонансні події, через які Кобеляки потрапили в новинні сюжети провідних телеканалів України. Мова йде про загадкове вбивство в провулку Вишневому та не менш загадкове затримання працівниками СБУ начальника Кобеляцького відділення ДАІ Володимира Голтвянського. Останньому нібито інкримінують отримання неправомірної вигоди в сумі тисячу гривень. Про затримання місцевого даішника повідомив навіть телеканал «ІСТV». А відео, на якому зафіксована ця подія, зібрало більше двадцяти двох тисяч переглядів за тиждень. Інтриги додав той факт, що вже через кілька днів після того, як його відвезли в Полтаву, Володимир Віталійович повернувся у Кобеляки. Ймовірно, що суд постановив відпустити міліціонера під заставу.

Не менше таємниць і в справі щодо вбивства молодої жінки. Адже спосіб, у який воно було скоєне, не типовий для банального злочину. Навіть бувалі міліціонери підтверджують, що жінку вбили із особливою жорстокістю.

Володимир Федан, начальник Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ, запевняє, що над розкриттям цього резонансного злочину працює весь особовий склад. Водночас він спростував інформацію про те, що вже через кілька днів після події міліціонери затримали підозрюваного у вбивстві. За його словами, ніяких арештів у цій справі поки що не було. Також Федан повідомив, що у слідства є кілька версій. Вистачає й підозрюваних. Але остаточні висновки робити ще зарано. Він пообіцяв, що одразу після затримання злочинця про це через ЗМІ буде поінформована вся громада Кобеляцького району.

Крім цього, Володимир Федан розповів про розкриття кількох злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків та браконьєрством. У селі Колісники правоохоронці виявили двадцять кущів коноплі. А у Кобеляках прямо на території ЦРЛ був затриманий один із жителів райцентру. У нього із собою була ємність, у котрій, ймовірно, знаходився розчин ацетильованого опію. Речовина відправлена на експертизу. У селі Деменки в одного з місцевих жителів знайшли сірникову коробку з подрібненою субстанцією рослинного походження, ймовірно, коноплею.

Кілька днів тому правоохоронці провели рейд по території РЛП «Нижньоворсклянський». У ході операції були затримані два жителі Дніпропетровської області. Вони займалися браконьєрським виловом риби. Володимир Федан наголосив, що всі справи щодо браконьєрів передані до суду.

Користуючись нагодою, начальник райвідділу через ЗМІ звернувся до жителів міста і району з проханням про співпрацю. Він наголосив, що при допомозі громадськості правоохоронці зможуть швидше розкривати злочини і запобігати їм. Володимир Федан сказав:

— Можливо, хтось володіє достовірною інформацією, пов’язаною із вбивством у Кобеляках. Ми будемо дуже вдячні людям за допомогу. При цьому існує можливість надання матеріальної винагороди тому, хто допоможе слідству. І взагалі, закликаю людей активніше співпрацювати з міліцією. Повідомляйте про наркопритони, про випадки незаконного зберігання зброї. Люди повинні зрозуміти, що побороти це зло ми можемо лише спільними зусиллями.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2015, 13:45 | Кобеляки | Кримінал


1. гостя / 8 жовтня 2015, 14:52
люди будуть співпрацювати , якщо будуть довіряти міліції. Про яку довіру мова? Ви зробили за 24 роки все щоб люди шарахались від вас як чорт від ладану.
2. тюлень / 8 жовтня 2015, 15:37
Потрібно,щоб про Павлика Морозова знали люди,а так тільки наріки своїх водять.Народ став несвідомим.Ганьба.
3. Семен / 8 жовтня 2015, 16:02
Ну як можна Вам довіряти , коли цього Голтвянського вже розстріляти мало , а він кожного разу виходить сухим із води.Скоро стане генералом , а Ви , як малі діти , довіряти Вам.Навіть вбивство людини зійшло йому з рук. Позор нашій владі , позорт судам і прокуратурам - ГАНЬБА.
4. Андрейко / 9 жовтня 2015, 22:40
я написав заяву в Кобеляцький рвумвс про те що в Ганжівкі один покидьок торгує самогоном В Ганжівкі його всі добре знають Це бидло торгувало самогоном ще як працював посадовою особою Так міліція його попередили про мою заяву і він мені погрожував Кажуть що самогонщики платять щомісяця в міліцію по сто гривень дільничним і дають самогон А звідки в міліції гроші на автомобілі по 300 тисяч Ніякої боротьби з корупцією не відбувається Цей Федан він такий же як і були до нього Мінти тільки дивляться з кого здерти пару тисяч Мені розповідали що пяного водія возили по родичах вночі щоб назбирав дві тисячі і віддав шоб права не забрали Це моральні уроди які можуть тільки воювати з дітьми інвалідами
5. гість / 10 жовтня 2015, 08:47
пане-НАЧАЛЬНИК-у вас під боком-- на Ветеринарній цілий ЦЕХ по самогоноварінню=і подальшій його реалізації== Хжива черга== з 5 години ранку дають і на розлив і в БАРТЕР==ЧИМ УГОДНО==НЕ ПИТАЮТЬ ПРО ПОХОДЗЕННЯ ТОВАРУ=====

начальнику--покажіть же як потрібно боротися з самогоноварінням--.......


ждемо==як працює розвідка--будемо судити по вашій роботі--ВИ її обличчя в очах КОБЕЛЯЧАН
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації