Вхід | Реєстрація

«Вартість балона — 272 гривні»

«Вартість балона — 272 гривні»

У понеділок на апаратній нараді при голові райдержадміністрації говорили про стан забезпечення населення району скрапленим газом та про підсумки роботи із зверненнями громадян.

Сергій Костяк, виконуючий обов’язки завідувача сектору розвитку інфраструктури, повідомив, що жителів Кобеляцького району балонами зі скрапленим газом забезпечує товариство «Полтавапропангаз». Закупка скрапленого газу здійснюється на спеціалізованих аукціонах з урахуванням вимог Кабміну. Останній такий аукціон відбувся 25 березня цього року. Закуплені обсяги скрапленого газу для забезпечення потреб населення Полтавської області були реалізовані у квітні-травні.

— Станом на 1 жовтня необхідно замовити 1071 балон, — говорить Сергій Костяк. — Найбільше їх потребує населення Григоро-Бригадирівської та Чорбівської сільських рад, по 150 штук. За інформацією керівництва «Полтавапропангаз», у вересні проведено закупку скрапленого газу та планується його доставка населенню. Вартість одного балона становить 272 гривні.

Як розповів Сергій Васильович, починаючи з 15-16 жовтня, розпочнеться продаж балонів зі скрапленим газом для населення. Бажаючим придбати їх потрібно звертатися до виконкомів місцевих рад.

Голова РДА Таміла Шевченко нагадала присутнім, що опалювальний період для населення розпочався з 1 жовтня, а для державних установ і підприємств він стартує приблизно з 15 жовтня.

Заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Олександр Ломаков наголосив, що на опалювальний період з 1 жовтня 2015‑го по 30 квітня 2016‑го для населення призначається субсидія. При зміні тарифів розрахунок субсидії здійснюється в автоматичному режимі без повторного звернення громадян.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 жовтня 2015, 10:25 | Кобеляки | Суспільство
1. Василина / 12 жовтня 2015, 21:22
Це не гроші які виділяють на так звані субсидії це нас обідрали по повній а дали "на та не гавкай"
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації