Вхід | Реєстрація

Турнір у Міжнародний день людей похилого віку

29 вересня, напередодні Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана, у шаховому клубі імені Івана Джалого відбувся шахово‑шашковий турнір серед людей із обмеженими можливостями та людей пенсійного віку, організатором якого став Новосанжарський районний територіальний центр соціального обслуговування.

Відкрили змагання директор територіального центру Микола Федірець, голова РО ВФСТ «Колос» Віктор Рибалко, працівники відділення соціально-побутової адаптації, які звернулися до спортсменів з побажаннями здоров’я, наполегливості у тренуваннях, цікавої гри та, звичайно, перемог. Участь у турнірі в якості судді взяв і досвідчений гравець, кандидат у майстри спорту з шашок, голова полтавського міського клубу «Доміно» Руслан Оріховський, який поділився зі спортсменами власним досвідом участі у змаганнях.

Учасники мали можливість проявити свої здібності, винахідливість, кмітливість та показати себе вправними гравцями в обох видах спорту.

Серед шахістів І місце та статус кращого гравця серед ветеранів виборов Віктор Коба (Стовбина Долина), ІІ місце зайняв Микола Пов’якало із Нових Санжар, ІІІ призове місце посів Павло Грицай.
До трійки призерів у грі в шашки потрапили: Валентин Кулик із Нових Санжар, який і посів І місце; ІІ місце виборов Микола Татара (Мушина Гребля); ІІІ місце здобув Петро Якименко з Нових Санжар. Переможці змагань були нагороджені грамотами та подарунками від районної організації ветеранів. Богдан Нестор (Стовбина Долина), Василь Костюшко (Нові Санжари) та Леонід Бойко (Драбинівка) отримали подяки за участь у турнірі.


Автор: Оксана Червона, завідувач відділення соціально-побутової адаптації Новосанжарського районного територіального центру


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2015, 10:07 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації