Вхід | Реєстрація

У Полтаві невідомі обікрали церкву

У Полтаві невідомі обікрали церкву

У ніч із суботи на неділю невідомі особи обікрали храм Іоана Воїна, що знаходиться по вулиці Маршала Бірюзова в мікрорайоні «Браїлки».

Злодії викрали золоті та срібні вироби, які віруючі залишали на іконах в подяку Святим за допомогу, а також гроші, які прихожани жертвували на храм.

Київським райвідділом міліції за даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення, що завдала значної шкоди). Правоохоронці встановлюють суму завданого збитку.

- Працівниками Полтавського міського управління та Київського райвідділу міліції зараз проводиться цілий комплекс слідчих та оперативних заходів, спрямованих на розкриття даного злочину, - говорить начальник Київського райвідділу міліції Сергій Махно. – Ми докладемо максимум зусиль, щоб затримати осіб, які скоїли крадіжку, та повернути у храм викрадені дорогоцінності.

Разом із цим, міліціонери звертаються до полтавців з проханням повідомити будь-яку інформацію, яка стосується скоєння даної крадіжки та може допомогти встановити особи злочинців.


Автор: За матеріалами Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2015, 12:35 | Полтава | Кримінал
1. шофер / 19 жовтня 2015, 22:43
Злодії викрали золоті та срібні вироби ..... а також гроші, які прихожани жертвували на храм.
як прийшло так і пішло...

Змінено 19.10.2015, 22:44
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації