Вхід | Реєстрація

Руденківський характер

Руденківський характер

Програючи у фінальному поєдинку, залишившись у меншості, «Зоря» таки вирвала перемогу і стала чемпіоном Новосанжарського району.

 

«Темп» реабілітується

Завершальні матчі сезону 2015 року відбувалися 17‑го жовтня на стадіоні Нових Санжар. Перед фіналом відбулася гра за третє місце, у якій зустрічалися «Темп» із Сухої Маячки та «Чиста криниця» з Драбинівки.

Команда з Сухої Маячки зробила висновки після розгромної поразки у півфіналі і гра йшла до впевненої перемоги «Темпу». Але наприкінці матчу команда змусила своїх шанувальників похвилюватися. Спочатку голкіпер пропустив нескладний удар Євгена Гусака зі штрафного: 3:1. А потім захисники дали пробити форварду «Криниці» без перешкод і той головою влучив у нижній кут: 3:2. Утім, більше моментів не було і «Темп» таки здобув бронзові медалі чемпіонату.

 

Вольова перемога «Зорі»

У фінальному двобої зійшлися стовбинодолинський «Колос» та руденківська «Зоря». У складі стовбинодолинців — троє полтавців (чотири, якщо рахувати «натуралізованого» Сергія Болдирєва. — Авт.) та екс-луганчанин  Олексій Конюша. Решта — свої. У «Зорі» — традиційно без легіонерів. Якщо не рахувати таким новосанжарця Євгена Нестеренка (та й той нині працює викладачем у Руденківці. — Авт.).

У «Зорі» від початку матчу не дуже в’яжеться гра. «Колос» також атакує небагато, але гостро. У одній з атак лише карколомний стрибок Євгена Трипуза рятує руденчан від пропущеного м’яча. Та ненадовго. У наступній атаці «Колос» подає кутовий. Перший удар відбиває голкіпер, але наступним ударом м’яч таки заганяють до сітки: 1:0!

Цей рахунок тримається до середини другого тайму. А потім... «Зоря» лишається у меншості. Надто запальний Ярослав Лінкевич б’є суперника після зупинки гри і отримує від судді «червону» картку. Здається, тепер у «Зорі» взагалі немає шансів. Проте ця команда вкотре доводить: шанси є завжди, якщо маєш характер. Спочатку Владислав Мокляк подає штрафний, Олександр Писаренко виграє боротьбу в повітрі і ударом головою зрівнює рахунок: 1:1. Слід зауважити, що місце у воротах «Колоса» в цей час займає вже Максим П’явка, який змінює Артема Коркішка. Саме цю заміну уболівальники потім назвуть вирішальною: «Ех, не поміняв би «Колос» воротаря…»

Щоправда, у другому пропущеному голові точно винен не голкіпер. Артем Співак тікає від захисників «Колоса» і над воротарем запускає «свічу» у сітку воріт: 2:1!

Ще за кілька хвилин після цього Співак отримує другу «жовту» і «Зоря» взагалі залишається вдев’ятьох. Проте утримує переможний рахунок і завдяки суто руденківському характеру стає чемпіоном району-2015.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2015, 17:01 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. болельщик / 22 жовтня 2015, 18:55
кто такой Коркишко? Еще один легионер?
2. гравець / 22 жовтня 2015, 20:59
1.болельщик
«кто такой Коркишко? Еще один легионер?»

))))))Володимиру Володимировичу!Як можна писати статтю,незнаючи навіть прізвищ гравців????Хоч би в заявку заглянули одним оком!)))Дмитренко Артем!!!!...і заміна була вимушеною,бо йому потрібно було добратись до 16.00 в Мачухи,на чемпіонат України з мотоболу......на жаль!!!((((
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації