Вхід | Реєстрація

Банк «Фінанси та кредит» починає виплати вкладникам

Банк «Фінанси та кредит» починає виплати вкладникам

ПАТ «Банк «Фінанси та кредит» розпочинає виплати коштів вкладникам

З 4 листопада 2015 року ПАТ «Банк «Фінанси та кредит» розпочинає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 1 листопада 2015 року включно та за договорами поточного банківського рахунку. Про це повідомив Фонд гарантування вкладів фізичних осіб на своєму офіційному сайті.

Полтавські клієнти банку «Фінанси та кредит» зможуть отримати власні кошти у відділеннях «Ощадбанку». Для цього потрібно звернутись до одного з відділень банку з паспортом та ідентифікаційним номером. Виплати надаватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на 17 вересня (тоді, коли Фонд гарантування вкладів фізичних осіб почав виводити банк з ринку. Вкладники можуть отримати не більше 200 тисяч гривень.

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 1 листопада 2015 року, а також за договорами карткового банківського рахунку буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду, на сайті Банку «Фінанси та кредит» та у його відділеннях.

Загальна розрахункова сума коштів, котрі виплатять у період тимчасової адміністрації банку «Фінанси та кредит» (до 17 грудня 2015 року), становить 6,2 мільярди гривень.

Довідкова інформація за телефонами:

    «Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0 800-503-435, 0 800 30-40-10 (дзвінки по Україні безкоштовні);
    АТ «Банк «Фінанси та кредит»: 38 (044) 495-29-00
    АТ «Ощадбанк»: 0-800-210-800 (безкоштовно по Україні з усіх телефонів), 38 (044) 363-01-33.


Автор: Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2015, 18:07 | Полтавщина | Фінанси
1. шофер / 6 листопада 2015, 10:54
Забув на якому каналі, виходить передача "Народна Прокуратура". Днями тому там розповідали про власне розслідування падіння банків, і вияснили не аби що цікаве....

Принцип наступний: На фоні інфляції 300%, цілком правдоподібно виглядає картина коли один банк за другим банкрутіють.

1. Гонтарєва, звертається до того чи іншого банкіра невеличкого банку - на вибір (у даному разі "Живаго та Кредит"), і пропонує йому зробити свій банк банкрутним (300% інфляція... це тобі не жарти).

2. Далі Ощадбанк із державного фонду виділяє "банкроту" грошову суму для стабілізації - цей фонд ясен пень нічого не допомогає, і банк банкрутує.

3. Далі ощадбанк, знову ж із державного фонду, виплачує клієнтам збанкрутілого банку гарантовані вклади.

4. Власник павшого банку отримує собі у кишеню весь оборотний фонд, який тепер йому обертати не треба і він може увесь його прикарманити (бабу з воза), а гонтарєва із порошенком отримують гроші які ніби то були виділеними на стабілізацію збанкротілого банку.

5. Наступний етап - ощадбанк отримує право на розпродаж усього майна яке було у заставі збанкрутілого банку від тих чи інших позичальників. Коротко - майно продається по декілька разів декільком людям. Повторюся - все це ворочає звісно що ощадбанк (який конфіскує все майно у тому числі завтавне у банкрота), тобиш читай гонтарєва, тобиш читай порошенко.

6. Ведучі програми "Народна Прокуратура" пояснили, що завтра таку саму пропозицію гонтарєва може зробити Коломойському, і він звісно що не відмоветься.

пс. Люди гуртом скинулися і позичили вам у сумі 10.000 гн., які вам потрібно обертати і виплачувати людям відсотки. При цьому 10.000 залишаються не вашими - вам припадає лише відсоток від обороту цих 10-ти тисяч. А тут появляється гонтарєва, і пропонує - давай ми із державного фонду повернемо твоїм людям усі 10.000, ті гроші шо тобі люди позносили тепер твої повністю, а ми і з того ж державного фонду походу і собі отрмаємо долю, яку ніби то виділяли на порятунок твого банку. До речі - ймовірно це була одна із основних причин послабити гривню на 300%. А тим більше що у багатьох вкладників депозити були у гривні, повернути яку тепер нічого не вартує, ощадбанку у якого у фонді є дорогий долар.

Голосуймо за порошенка !

Змінено 06.11.2015, 11:08
2. Миролюб / 6 листопада 2015, 14:23
1.шофер
«Голосуймо за порошенка ! »

Це ти насілєнію пишеш? Воно вже проголосувало, ти ж бачив ППП на другому місці після такої ж, якщо не гіршої. Аналіз у тебе класний, тільки воно ж ні до кого не дійде. Вони ще й ображатися на тебе будуть, тіпа клєвєщищ на пецю і К. Всі ж після майдану стали гідні, мудрі, незалежні, одним словом - гейропейці. Чи ти ні з ким не спілкуєшся? Ось побалакай в неділю на базарі з насєлєнієм, воно все настільки грамотне, що й незбалакаєш. "Наймудріші" з них мені нагадують отого героя із пєси "Сто тисяч" який приніс нарізаної бамаги замість грошей і кричить жінці "Я Гершка одурив". Оці наші делби такі самі, навіть депутати нічого не розуміють, а беруться Гершка одурити. Отут повчальне кіно для свідомих, воно для них, як китайська грамота, може хто із нормальних людей подивиться і їм своїми словами розкаже Посилання на www.youtube.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації