Вхід | Реєстрація

У Лубнах молоді розповіли про нові перспективи і можливості

У Лубнах молоді розповіли про нові перспективи і можливості

Щороку Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» проводить для активної молоді Лубен інформаційні зустрічі. Основною темою цьогорічних заходів, які відбулись 2 листопада 2015 року стала презентація найбільших молодіжних програм як всеукраїнського так і міжнародного рівня.  Першу зустріч провели для студентського активу Лубенського медичного училища, яка розпочалась з вітального виступу заступника директора училища Вдовенко Наталії Володимирівни.

В свою чергу, голова молодіжної громадської організації «Твій Світ» Олександр Чепур звернув увагу присутніх студентів на реалії сьогоднішньої молодіжної політики держави, зокрема і діяльності молодіжних організацій та ініціативних груп. Він підкреслив, що молодь повинна бути проінформована  про основні тенденції реформування молодіжної сфери і активно долучатися до змін на рівні місцевих громад.

«Під час зустрічі ми провели бліц – анкетування, яке показало, що молодь  незадовільняє робота влади в молодіжній сфері, а також що більшість молодих людей мають потребу у реалізації власних ідей та особистому розвитку», - говорить Олександр Чепур.

У цікавій та доступній формі організатори розповіли про перспективи для молоді та можливості її залучення до процесів розвитку неформальної освіти, патріотичного виховання та волонтерського руху.

Софія Якименко, з Полтави презентувала всеукраїнську програму «Молодіжний працівник», розповівши про можливості, які відкриваються для активної молоді, бажаючої зробити свій внесок у розвиток громадянського суспільства.

Цього ж дня активісти зустрілись з першокурсниками Лубенського фінансово – економічного коледжу, де презентували організацію, поділившись вже наявними значними досягненнями та грандіозними планами на майбутнє.
На базі Полтавської обласної громадської організації у Лубнах вже де – кілька років  створений молодіжний центр. Сьогодні це  місце збору активної молоді, а у недалекій перспективі осередок неформальної освіти у ракурсі молодіжної політики та всебічної підтримки молодіжних організацій та ініціатив.

Приміщення для Молодіжного центру надає Лубенська центральна районна  бібліотека ім. В.Малика, а фінансування діяльності центру відбувається за рахунок грантів.


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2015, 13:37 | Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації