Вхід | Реєстрація

«Дрижина» виборює Суперкубок району

«Дрижина» виборює Суперкубок району

31 жовтня дрижани й біличани з’ясовували, кому цього року дістанеться звання кращої команди району.

Уже стало певною традицією, що в цьому матчі змагаються білицький «Сокіл» і «Дрижина». Втретє поспіль ці команди боролися за Суперкубок. Два попередні рази його забирали «дрижани». Та потрібно нагадати, що у ХVІІ турі чемпіонату та першості району біличани розгромили «дрижан» із рахунком 4:0. Тож до початку двобою між любителями місцевого футболу точилися суперечки з приводу того, хто ж буде фаворитом цієї зустрічі. Головним суддею матчу був Роман Горбенко.

Гру команди розпочали на рівних. Та вже на перших хвилинах матчу гравець «Дрижини» Володимир Борсало забив гол. Горбенко не зарахував цей м’яч, оскільки боковий суддя Василь Мороз вказав на порушення з боку дрижанського футболіста проти воротаря. У середині першого тайму рефері призначив пенальті у ворота біличан. У цьому випадку правила порушив голкіпер Володимир Нестеренко. Одинадцятиметровий виконав Сергій Хрипко, але Нестеренко вибив м’яч.

Майже в роздягальню біличани закинули кулю у ворота суперників, при цьому грубо зігравши проти воротаря. І знову гол не зарахований.

У другій сорокап’ятихвилинці дрижани двічі забили у ворота Нестеренка. Першим на 52 хвилині це зробив Олександр Дядюк. Майстерно вдаривши з правого фланга, футболіст влучив у праву від воротаря стійку і м’яч рикошетом залетів у ворота. На 70‑ій хвилині відзначився Сергій Хрипко, який забив гол під час виконання штрафного удару.

Біличани не змогли навіть відкрити рахунок. Хоча мали шанси і Владислав Поплавка, і Вадим Таранушич, але змарнували їх.

Отож, «Дрижина», перемігши з рахунком 2:0, учергове виборює Суперкубок району.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2015, 12:42 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Гість1 / 9 листопада 2015, 23:31
4.Арсен
«Горбенко й голи забивав?»

Горбенко й забивав.Як почав з першого тайму, так до кінця й забивав...Всі прекрасно розуміють, що він та "дрижина"-біляфутбольне шобло.
До чого тільки цей "Суперкубок"?Ще раз потішити дрижан?Краще б одразу їм віддали ту "каструлю", а потім зіграли б матч. Тоді б хоть футболом запахло, а не суддівськими знущаннями. Набридло вже, що судді грають більше за футболістів.
2. коля педченко / 10 листопада 2015, 09:34
В наступним роци за Дрижину гратимуть Ротань Руся и Толик Тимощук.Ваха сказав,Ваха сделав.Не пойму як у нього появилась вища освита,прочитав у списку депутатив.Навить,його друзяки в шоци.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації