Вхід | Реєстрація

У Кобеляках переселенцям роздають гуманітарку

У Кобеляках переселенцям роздають гуманітарку

Кобеляцький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді займається розповсюдженням гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб.

Як повідомила директор Центру Марина Шевченко, з квітня цього року в Полтавській області діє проект гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам UKR 1502. Це стало можливим за підтримки Міністерства зовнішніх справ ФРН у контакті з Посольством ФРН в Україні, Спілкою Робітничих Самаритян Німеччини, Спілкою Самаритян в Україні, Полтавською обласною благодійною організацією «Спілка Самаритян».

У рамках цього проекту працівники Центру проводять видачу гуманітарної допомоги. Зі слів Марини Михайлівни, першочергово допомога надається зареєстрованим особам з числа пільгових категорій, до яких відносяться інваліди І-ІІ групи, діти-інваліди, багатодітні сім’ї, що мають троє і більше дітей віком до 14 років, матері (батьки) — одинаки, котрі мають документальне підтвердження статусу, діти, які прибули із зони АТО без супроводу дорослих, вагітні жінки та матері-годувальниці, які проживають самі, пенсіонери віком старше 65 років та особи в скрутних життєвих обставинах.
Для отримання гуманітарної допомоги та за детальнішою інформацією звертайтесь за адресою: Кобеляки, вулиця Касьяна, 26, фойє РЦКД, або за номером 3–38–16.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2015, 15:15 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації