Вхід | Реєстрація

Розпочалося будівництво спортивного майданчика

Розпочалося будівництво спортивного майданчика

У понеділок в Кобеляках, у парку, що поряд із будівлею районного Центру культури та дозвілля, розпочалися земляні роботи.

По обіді на територію парку прибули три екскаватори. Техніка почала виймати ґрунт під закладення фундаменту для спорудження майданчика, пристосованого для так званих екстремальних видів спорту. Мова йде про окремі види велосипедного спорту та скейтбордингу, тобто, катання на спеціальних дошках. Роботи проводять працівники міського комунального підприємства «Водоканал».

На місці проведення робіт був присутній директор «Водоканалу» Іван Дяченко. Іван Іванович детально розповів про те, що відбувається в парку. Як повідомив керівник підприємства, загальна вартість робіт зі спорудження майданчика має становити близько трьохсот тисяч гривень. Оплачуватиме їх Кобеляцька міська рада. Зараз же на рахунок «Водоканалу» надійшов авансовий платіж у сумі 93 тисячі гривень. Одразу розпочалося риття котловану під фундамент.
Майданчик для занять екстремальними видами спорту представлятиме собою своєрідну заасфальтовану коробку площею 300 квадратних метрів. Навколо нього покладуть плитку, встановлять ліхтарі і лавочки. Всередині розмістять спеціальні гірки і трампліни. Подібні об’єкти існують лише в двох райцентрах Полтавської області: Миргороді та Пирятині.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 листопада 2015, 10:09 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації