Вхід | Реєстрація

Стовп збив екс-міліціонер

Стовп збив екс-міліціонер

Невеличке розслідування, проведене співробітниками "ЕХО", дало можливість установити особу, яка скоїла наїзд на електроопору. Ним виявився колишній міліціонер, який так і не став поліцейським.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 листопада 2015, 18:06 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Валентина / 12 листопада 2015, 22:21
15.Кіндрат
« Сподівався , що з часом все зло пов"язане з грошима та панібрацтвом буде знищене . Але марно . Від перестановки доданків , сума не змінюється . Нам треба змінюати свідомість і відкрито говорити про таких горе поліцаїв в »

От бачиш , що крім зміни ж... на золотому унітазі , ви на майдані не дострибали , правда ще тарифи і ціни змінили.
А те , що він не пройшов переатистацію , залишається під питанням , можливо , що вони саме і приливали перехід з міліції в поліцію , а чоловік не розрахував свої сили.
2. Миролюб / 13 листопада 2015, 08:45
16.Валентина
«
Присвятили річниці Великої Жовтневої ......»

Ну да. А ще не треба забувати, що 10 листопада день радянскьої міліції, а якщо брати до уваги що у нас вся влада іудейська, то могли святкувати і день народження Лейби Давідовича Бронштейна. Народився він в акурат 7 листопада, тобто в день жовтневого перевороту, точніше переворот був влаштований йому в дарунок, бо сам він ту дату і назначив. Питаєш про це у так званих істориків, а вони ну ні х... не знають. Є така слабкість у іудеїв і якщо проаналізувати українські дати і сценаії, то такого накопаєте. Але ніззя,, бо точно закриють.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації